Kveldstur

Som en fin avslutning på denne dagen har jeg gått en kveldstur. Det er noe jeg virkelig har lyst til å fortsette med. Jeg har ønsket å gjøre noe trening hver dag, men så er ikke kroppen min så glad i å trene. Så da tenkte jeg at kveldsturer kunne være en fin måte å bare komme seg litt i aktivitet på. Vi får se om jeg klarer å holde ut med en tur hver dag. Om det blir kveldstur eller morgentur vet jeg heller ikke ennå. Kveldsturer er veldig koselige, men jeg blir spist levende av mygg og det ødelegger jo litt av turen. I det minste fikk jeg gått en runde i nabolaget og det er jeg faktisk stolt av. Dagen i dag har egentlig ikke vært så veldig bra, men det hjalp litt å gå en tur. Så det er definitivt noe jeg har lyst til å få til hver dag.

Det ble noen bilder, som dere ser over her. Alt i alt var det en fin tur. Jeg fikk kjenne duften av syriner og fikk se mange vakre blomster som folk har plantet i hagen og har i potter. Det er så mange nydelige hager i dette nabolaget. Når jeg ser sånne flotte hagen så blir jeg litt misunnelig. For det er så mye fint jeg skulle ønske jeg kunne hatt i hagen, me  siden vi ikke har egen hage så blir jo det litt vanskelig.

Jeg skal hvertfall prøve å gå en slik tur hver dag. I tillegg vil jeg prøve å gjøre hverdagene litt enklere ved å lage opp diverse ting vi kan ha i frysern og bare tine/varme. Det har blitt så alt for mye fastfood og rot med middager. Også har jeg vært veldig sløv med å spise frokost. Så jeg håper at med disse endringene så vil det bli litt lettere. Jeg kommer til å fortelle litt mer om det når jeg bare kommer i gang.

Nå skal jeg hvertfall prøve å få meg litt søvn, selvom jeg har sovet halve dagen. Jeg må virkelig få i meg noe mat som kroppen faktisk liker og komme litt mer i form. For nå kjenner jeg virkelig at kroppen min roper stopp til fastfood og surr. Og nå som jeg har en plan og mange gode idéer så er det kanskje litt enklere. Vi får satse på det.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg