Kjøpt tunneler 10mm

Dagen i dag har vært spesielt tung så jeg har ikke klart å gjøre noe. Allikevel er det noe jeg kan blogge om fordi det kom en liten pakke i posten som jeg har ventet på. Jeg har nemlig kjøpt noen tunneler som jeg kan bruke når hullene i ørene er på 10mm som da er målet mitt. Nå har jeg jo allerede et par som jeg kjøpte for en stund tilbake, men jeg trengte noen som jeg kan bruke mer til hverdagslig bruk. Dessuten trenger jeg noe å ha i ørene når jeg sover. De første jeg kjøpte passer ikke veldig godt til det. Så da måtte jeg jo kjøpe to par til. Og slik ser de ut.

Den øverste er altså en svart tunnel med små steiner/bling på og den andre er spindelvev. Jeg ønsket å kjøpe noe enkelt, men ikke for enkelt fordi jeg liker å ha litt pynt i ørene. Er det noe jeg ikke kommer til å sette inn så er det helt vanlige, ensfargede tunneler. Da hadde jeg holdt meg til vanlige øredobber. Nei, jeg utvidet hullene i ørene fordi jeg syns det er så utrolig mange flotte design på disse. De er annerledes og stilige. Så jeg gleder meg vel til jeg har fått utvidet hullene til 10mm og kan bruke disse jeg nettopp har kjøpt og de jeg har liggende i en boks i gangen. Jeg har også kjøpt små oppbevaringsposer til tunellene sånn at de ligger i par og ikke blir fullstendig kaos oppi boksen. Også syns jeg de små posen er supersøte så jeg måtte bare kjøpe dem.

Jeg kommer fortsatt til å ha dem i plastposene sine inntil videre fordi det er en stund til jeg skal bruke dem og jeg vil ikke at det skal komme noe bakterier eller no på dem. Best å være ekstra forsiktig sånn at man slipper at det kommer bakterier inn i øret og lager enorme problemer.

Nå har jeg hvertfall noen fine smykker til ørene når jeg har blitt ferdig med å utvide. Jeg gleder meg veldig til å bli ferdig for disse svarte jeg har i ørene nå begynner å bli ganske kjedelig å ha i. Enda en grunn til at jeg gleder meg til sommeren. Forhåpentligvis kan jeg begynne å bruke dem da.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg