Kjøkkenet er snart ferdig

Nå skal det bli godt med en pause. Ikke bare har jeg snart kommet i mål med oppvasken, men jeg har også fjernet tomatplantene (video kommer på tirsdag), vasket benkene og ovnen, begynt å vaske og rydde hyllene under de hvite benkene og vasket alle pottene som tomatplantene stod i. Jeg har kommet så langt på de få timene jeg har holdt på i dag så nå føler jeg at jeg trenger en pause.

Det er fint å kunne ta en pause, mens oppvasken og pottene tørker. For etterpå blir det å ta de verste tingene som må skrubbes grundig. Også er vel samboeren min hjemme etter det og da blir det å lage middag. Med andre ord er dagen fullbooket med ting å gjøre.

Hva som skjer etter middag er jeg ikke helt sikker på. Jeg har egentlig lyst til å fortsette på husarbeidet, men det får vi se på. Alt kommer an på om kroppen min klarer det eller om jeg rett og slett må hvile resten av dagen/kvelden. Kanskje jeg skal ha som mål å rydde stuebordet hvertfall. Det er jo ikke så tungt og tar heller ikke lang tid. Faktisk begynte jeg i går kveld med å rydde det, men så ble jeg trøtt og sliten, så jeg gikk og la meg. Ikke så veldig rart etter alt jeg fikk gjort i går.

Nå skal jeg hvertfall ta det helt med ro en liten stund. Og selvfølgelig må jeg gi meg selv et klapp på skulderen for alt det jeg har gjort de siste dagene. Det begynner virkelig å se bra ut her nå og enda bedre blir det når jeg blir helt ferdig. Når jeg ser hvor fint det blir så gleder jeg meg mer og mer til å lage video der jeg pynter til halloween. Jeg har snart et hjem jeg faktisk har lyst til å vise frem og det er desverre ikke ofte jeg kan si, men det er jo en god grunn til også. Heldigvis slipper jeg å tenke på det fordi nå er det ikke sånn lengre. Så da er det bare å glede seg til en liten housetour med pynting. Det blir så gøy! Og når jeg er ferdig kan jeg bare sette meg ned og nyte et rent, ryddig og pyntet hjem. Jeg gleder meg så utrolig mye og håper dere også gjør det.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg