Kjekt med små pauser

Nå måtte jeg ta en pause, men jeg tror faktisk den blir ferdig I dag. Jeg håper hvertfall det fordi i morgen har jeg planer om å bake litt igjen. Da blir det ikke mye tid til andre ting. Inni mellom heklingen så driver jeg også å leter etter inspirasjon til noe jeg kan lage. I løpet av dagen må jeg ha det klart sånn at jeg slipper å sitte med det i morgen. Så det går egentlig i ett her. Hekler jeg ikke så scroller jeg etter inspirasjon. Spørsmålet blir vel hvor mange ting jeg skal bake og om jeg skal bruke flere dager til å bake sånn at jeg har oppskrifter fremover til å legge ut på bloggen. Jeg prøver jo å komme ut med oppskrifter 2 ganger i uka, men noen ganger har det kræsjet fordi jeg har vært sliten og ikke orket å bake. Det er da det er greit å ha litt ekstra på lager.

Så nå tenker jeg å slappe litt av igjen. Det går skikkelig utover fingrene å holde på og hekle time etter time, men det er også veldig moro. Også blir det veldig spennende å se hvordan resultatet blir. Vil det ligne på det bildet som ligger på Pintrest? Bare en måte å finne ut det på og det er å bli ferdig med den før dagen er omme.

Før noe som helst trenger jeg hvertfall en pause og kanskje litt mat. Magen min begynner hvertfall å bli sulten og da er det jo en fordel å høre på den. Det er jo som sagt ikke så veldig mye igjen, så hvis jeg får slappet godt av i hendene en stund så skal jeg nok komme i mål med min aller første figur.

Også prøver jeg å komme meg litt opp fra sofaen av og til sånn at jeg får bevegd meg litt. For det blir mye sitting i dag og kroppen min stivner om jeg sitter for mye i ro. Så da har jeg bl.a sjekket postkassa, vannet plantene og bare vært ute for å ta meg litt frisk luft. Og da mener jeg faktisk frisk luft og ikke en røyk. Grei måte å holde kroppen i gang når jeg tar meg en pause fra heklingen da.

Hvis du hekler; tar du pauser inni mellom eller sitter du også time etter time til kroppen sier i fra at det er nok?

Følg meg her:

Facebook Instagram Youtube

2 kommentarer
    1. Pauser er viktig. Blir fort sigen når man sitter i en samme stilling og jobbe over lang tid. Kjørte en del truck før og jeg husker at det alltid var deilig og gå ut av trucken etter en times jobbing. Bra vær skal det blir fremover så kom deg ut. Ha en fin kveld.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg