Kinodate

Dagene etter at jeg ikke klarte å jobbe mer har vært vanskelige. Jeg har sovet mye og kroppen har vært ubrukelig. Helgen har ikke vært så veldig mye bedre, men jeg og kjæresten tok allikevel en liten tur ut for å kose oss litt på lørdagskvelden. Vi dro på kino og så Joker. Det var en veldig spennende og bra film. Vi koste oss med popkorn og brus. En skikkelig fin kjærestetur. På bussen hjem lå jeg rett ut bakerst i bussen. Jeg var så sliten av alle menneskene og gåingen. Vi hadde dratt helt til Majorstuen for å se på kino. Det må være den beste kino opplevelsen jeg har hatt. Colloseum var utrolig vakkert! Lørdagen var rett og slett helt magisk. Det er en dag jeg ikke kommer til å glemme.

Gårsdagen ble mye soving og kroppen var igjen helt tom for energi, men det var så verdt det! Lørdagen var veldig koselig. Det å bruke søndagen på å slappe av og sove var helt greit. I dag håper jeg at jeg har nok energi til å brette klær og kanskje henge opp et par klesvask. Vis jeg får gjort det så skal jeg være fornøyd.

Ellers går dagene til å slappe av, prøve å gjøre litt, få i meg litt mat og prøve å få kroppen til å fungere igjen. Vi får se hvordan dagene fremover blir.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg