Kanskje det hjelper

Da var det en ny dag og en helt ny uke. Planene for i dag er ikke satt ennå, men jeg har litt lyst til å sett meg ned med et fotbad og lese i boka mi. Også hadde det vært fint å få tatt litt oppvask, men jeg har nettopp stått opp og da er kroppen min alltid utslitt. Så vi får se om jeg får litt energi i kroppen i løpet av dagen. Akkurat det har jeg alltid syns har vært litt rart, men jeg hører at mange andre med bl.a fibromyalgi sliter med nøyaktig det samme. De kan sove mye, men våkner aldri uthvilt. Det er så rart fordi det er jo om natten man hviler ut og skal ladr opp til en ny dag, men jeg (og mange andre) føler meg mer sliten etter en natt med mye søvn. Sikkert derfor så mange sover på dagen i tillegg. Dem føler seg sliten og orker ingenting, så de legger seg ned i noen minutter for å hvile og ender opp med å sove noen timer. Det skjedde faktisk meg senest i går og det hjelper ikke akkurat på døgnrytmen.

Så nå har jeg mest lyst til å gå og legge meg igjen, men jeg skal prøve å la være. Istedenfor skal jeg prøve å få i meg litt vann og se om det hjelper. Jeg har lest at man kan føle seg litt bedre ved å drikke vann når man står opp, da kroppen kan bli dehydrert i løpet av natten. Derfor skal jeg prøve å gjøre det til en vane å drikke vann rett etter at jeg har våknet. Det ville jo vært fint om vann hadde hjulpet på denne utmattelse og at jeg hadde fått en bedre start på dagen. Akkurat nå føler jeg meg som en typisk animasjonskarakter før dem får i seg morgenkaffen (noe jeg ikke kan drikke uten å få hjertebank). Så derfor skal jeg teste ut dette med å drikke vann før man begynner dagen. Kanskje det vil endre disse kjipe morgenene.

Utenom det tenker jeg å ta det ganske rolig i dag. Det vil si at jeg skal stelle litt med plantene, se litt på tv og lage middag. En helt vanlig dag. Også blir det vel å jobbe litt med bloggen sånn inni mellom, men aller først skal jeg drikke masse vann og se om jeg finner noe frokost.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg