Kan ikke klage

Nå som samboeren min er hjemme igjen så er det så klart litt lettere. Bare det å ha den tryggheten at jeg kan gå til han om det er noe eller om jeg lurer på noe. Samtidig så tror jeg allikevel denne dagen var ment til å bli en god dag fra starten. For jeg våknet opp og følte meg litt bedre og klar for en ny dag. Det ble ikke noe tur i dag, men jeg har fått gjort litt hjemme. Noe som har hjulpet ganske mye på humøret. Man blir jo i bedre humør om man får vekk litt rot, vasker klær og alt det der. Så det var godt å komme i gang med litt husarbeid i dag. Når det kommer til morgendagen så håper jeg at det blir en tur. Da skal jeg starte med en god frokost og bare nyte dagen fult ut. For det føler jeg at jeg trenger nå.

Det har som sagt blitt litt husarbeid og jeg tenker at jeg skal gjøre litt til i løpet av kvelden, men jeg har også lyst til å ta det litt rolig. Kanskje se en film eller flere episoder med Bloggerne. Når jeg først setter meg ned og begynner på en serie så ser jeg som regel igjennom hele serien og det skal jo litt til når man har 14 sesonger å se igjennom. Vel, jeg har faktisk snart kommet meg igjennom 11 sesonger så jeg er jo ikke så langt unna. De som er med i den sesongen jeg ser på nå er ikke noen jeg har fulgt eller har noe kjennskap til, så det er litt vanskeligere å komme igjennom disse episodene. Ikke at jeg har fulgt så veldig mange bloggere/influensere opp igjennom. Så da er det jammen på tide. Jeg aner jo ikke hvem som er på topp og hvem som er mest kjent av influensere i Norge. Noe jeg kanskje burde ha vist når jeg er i samme bransje, men jeg har ikke helt kommet dit.

Sånn som hva som er inn, hva som er populært og hva som får flest klikk har jeg jo aldri hatt noe interesse av å sjekke ut. Noe som er litt rart kanskje, men om det jeg liker å gjøre ikke er populært så ville jeg jo uansett ikke ha endret bloggen/youtube osv. bare for å bli kjent. Jeg vil bli kjent for den jeg er og det jeg liker å gjøre. Det ville jo vært ganske merkelig om jeg plutselig skulle ha sminkevideoer og fortelle hvordan folk skal sminke seg. Som f.eks mine sminketips osv. Jeg har jo ikke peiling. Så jeg må jo holde meg til det jeg er god på også får mine lesere, dere følge meg og det er mer enn nok for meg. Også får vi se hvor det tar meg. Man vet jo aldri, plutselig er innholdet på bloggen min eller på youtube bra nok til å leve av. Man kan jo drømme. Ja, og det gjør jeg. For det er jo min store drøm å leve av å lage innhold på internett.

Så følg meg her And make my dream come true:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg