julestemning på kjøkkenet

Etter baking og middag så blir det jo en del oppvask. Jeg hadde skylt alt, men så måtte det vaskes med såpe. Her i leiligheten er det ikke oppvaskmaskin så da må alt vaskes for hånd. Når jeg ikke har hatt ork til det så har det jo blitt en del oppvask i løpet av noen dager, men nå har jeg endelig blitt ferdig og fått det fint så nå skal alt vaskes og ryddes på plass med en gang.

Jeg har brukt hele dagen på å vaske opp, tørke og sette på plass oppvaska. I tillegg har jeg vasket benken og vasken. Så nå er det rent her. Så må man jo ha litt julepynt på kjøkkenet så det kom også på plass før ryggen sa takk for seg i dag. Jeg syns jeg har gjort en skikkelig bra innsats i dag og er fornøyd med resultatet.

Som dere ser på bildet over så er kroken på kjøkkenet pyntet ganske mye. Jeg har ikke fått på noe duker noe sted ennå, men de kommer så fort vi får kjøpt oss strykebrett.

Det neste som skal skje nå er å få orden i stua. Det er heldigvis ikke så mye så det klarer jeg i løpet av morgendagen. Når det er gjort så er det egentlig bare en ting som.gjenstår og det er å bake julekaker. Åja, så må vi jo ha et juletre! Det er jo egentlig det viktigste. Blir ikke jul uten juletre!

Men NÅ skal jeg slappe av frem til i morgen. Ryggen min verker og beina skjelver. Gubben ligger rett ut på sofaen med vaskebøtta ved siden av seg og spiller. Så her er det ikke bare 1, men 2 som ikke orker mer i dag. Jeg må jo si det var veldig deilig å gå ryddet og skuret hele kjøkkenet i dag selvom jeg kommer til å merke det ganske greit fremover. Alltid godt med det man er ferdig med.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg