Juleprosjekter: Kranser

Akkurat i dag valgte jeg å få unna mest mulig av prosjektene mine. Grunnen til det er fordi jeg først og fremst syns det var gøy å holde på med alle disse prosjektene, men også fordi jeg har en del andre ting som også må gjøres og nå går det veldig fort mot 1. desember. Jeg sa jo til dere at jeg skulle få alt ferdig før desember begynner, alt av hobbyprosjekter hvertfall. Så jeg satt meg ned i dag etter middag og begynte på den første kransen som jeg skulle ha selv. Når den var ferdig så begynte jeg på en ny og så hadde jeg plutselig lagd en god del. Derfor tenkte jeg at dere skulle få se disse tingene jeg har lagd også forteller jeg hva jeg skal bruke dem til (under hver ting). Så la oss se hva jeg har lagd i dag. For dagen i dag har vært ganske produktiv.

Først lagde jeg denne røde kransen. Inni er det en halmkrans, men jeg syns ikke det var noe fint med alt fiskenøret de har brukt for å sette den sammen så jeg tok silkebånd og surret rundt hele. Det var faktisk overraskende enkelt og veldig fint også. Så var det egentlig bare å lime på alt sammen. Forhåpentligvis er dette en krans jeg kan bruke i flere år og ikke bare må kastes i søpla neste år. Jeg har hvertfall brukt mye lim for at alt skal sitte så da er det bare å pakke den veldig forsiktig ned på nyåret og håpe at den er like fin neste år. Denne kransen skal jeg ha hengende inne. Faktisk skal den henge i gangen, akkurat der den henger nå. Og det er over peisen. Vi bruker ikke peisen (annet enn da jeg brant papp) så det blir ikke noe problem med varme eller noe sånt. Så det var den første. Når jeg var ferdig med den så fikk jeg lyst til å lage noe mer så jeg bare fortsatte.

Og det fører oss til neste bilde som er en krans laget av kongler. Ikke noe papp bak, kun kongler som er limt med limpistol. Når den var ferdig limt og alt satt skikkelig godt så satt jeg på små julekuler og stjerner. Denne kransen skal på graven til mor og far. Det er en lang vei å kjøre så det skal jeg ta samtidig som jeg og venninna mi skal hente gavene. Hun er så utrolig snill som har lyst til å hjelpe meg. Det blir virkelig satt pris på. Så når jeg har vært og satt denne på graven så kommer det et bilde på bloggen. Nå er det en god stund siden jeg har vært innom graven dems og det syns jeg er veldig kjipt. Mor var jeg hos så å si hver eneste dag etter skolen så hun betydde utrolig mye for meg. Så det skal bli veldig fint å besøke graven dems og sette denne flotte kransen hos dem. Jeg har lagd en krans til graven dems for noen år tilbake også, men så ble det ikke gjort før i år igjen. Nå håper jeg at det kan bli en årlig greie for jeg har veldig lyst til å besøke graven og pynte opp med noe som er fra meg. Det blir det hvertfall i år og det er jeg veldig glad for.

Om dere følger bloggen så vet dere jo at jeg har prøvd å få tak i disse store konglene fra treet borti gata. Jeg har ventet og håpet at noen av dem ville falle ned på bakken, utenfor hagen til de som eier treet. Det har det jo gjort så jeg har et par av disse store konglene. Dette er en av de tingene man kan gjøre med en stor kongle. Jeg fant idèen på Pintrest og jeg måtte bare prøve ut noe slikt. Ganske fint pynt. Det syns hvertfall jeg. Denne henger inne på soverommet fordi jeg syntes at samboeren min trengte å pynte litt opp ved pulten. Så der skal den altså få lov til å henge hele julen. Litt julepynt må vi jo ha på soverommet også. Det blir ikke skikkelig jul med mindre alle rommene i huset har litt julepynt, men det er stua som har blitt mest julete og det er jo fordi det er her jeg bruker all min tid. Hadde jeg hatt et eget kontor så ville det nok vært minst like mye julepynt der, men desverre har vi bare et soverom og ingen ekstra rom til noe kontor så jeg bruker stua til det meste.

Og helt til slutt er det denne kransen. Så jeg har faktisk lagd 3 kranser i dag. En med halm, en med små kongler også er det denne med større kongler. Jeg fant jo så klart litt mer på Pintrest og der var det en krans de hadde lagd av slike kongler så selvfølgelig måtte jeg prøve det. Dessverre fikk jeg den ikke til å sitte så veldig bra sammen så bak har jeg brukt litt papp slik at den ikke faller fra hverandre. Jeg fikk ikke løftet den opp engang uten at den nesten falt fra hverandre så da måtte jeg feste papp bak, men det er det jo ingen som ser og uansett er jo ikke det krise. Fin ble den jo uansett, men hvis jeg skal lage en slik krans senere så vil jeg nok bruke mange flere kongler og mye mer lim. Denne skal hvertfall henge ute på inngangsdøra. Jeg lot samboeren min velge og han syns denne passer best ute og jeg må si meg enig i det. Den røde er nok mye penere å ha inne.

Så nå har jeg altså krans til både inne, ute og til graven. Ennå har jeg noen kongler igjen, av alle typer. Vel, alle utenom de store, runde. Jeg plukket jo de små, men det var 2 størrelser. Så jeg tok alle de store, runde konglene i den boksen som julekulene kom i og lagde en veldig fin julepynt ut av det også. Den og alt annet vil så klart bli vist når jeg viser dere rundt i huset nærmere jul. Først må alle pyntetingene komme. Også har det blitt noen endringer her fordi jeg fikk den store tven ut i stua og den lille tven inn på soverommet, men som sagt vil dere få se alle endringer når resten har kommet på plass.

Facebook HER

Instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg