Julemusikk

Det er jo ikke så ofte jeg hører på julemusikk, men når jeg gjør det så har jeg noen favoritter. Selvom jeg ofte bare setter på en random spilleliste på Spotify så er det alltid noen sanger så er bedre enn andre og alltid noen sanger jeg med glede hopper over. Så i dette innlegget skal dere få en liste over de sangene jeg syns er fineste å høre på og hvilke sanger som minner meg om barndommen min. Så la oss først ta en titt på hvilke sanger jeg syns er finest nå. Her er en liste over sanger jeg kan anbefale for mer julestemning i stua eller i bilen (eller hvor du nå vil spille julemusikk).

1. Sandra Lyng- Julefantasi

2. Ariana Grande- Santa Tell Me

3. Chris Rea- Driving Home for Christmas

4. Maria Mena- Home For Christmas

5. Sam Smith- Have Yourself A Merry Little Christmas

6. Sandra Lyng, Vidar Villa- Når Julen Kommer

7. Tony Bennett- Winter Wonderland

8. The Jackson 5- Santa Claus Is Coming to town

9. Vazelina Bilopphøggers- Hem’att Te Jul

10. Atle Pettersen- En Stjerne Skinne I Natt

Og slik er altså min julemusikkliste. Det var vanskelig å bare velge 10 fine sanger fordi det er veldig mange flotte sanger og herlige artister med nydelige stemmer, men her er hvertfall noe av det jeg liker å høre på. Om jeg skulle skrivd ned alle jeg liker å høre på så tror jeg den listen ville vært alt for lang og vi ville sittet her til neste år og lest igjennom julesanger.

Nå har vi kommet til de nostalgiske julesangene. For når jeg var liten og julen nærmet seg så var alltid hjemmet fylt med julemusikk. Vi bakte pepperkaker og koste oss masse, men hvilke sanger var det cd spilleren spilte? Vel, det skal jeg fortelle deg.

1. Sputnik- Julekveldsvisa

2. Sputnik- Du Og Jeg Og Dompappen

3. Sputnik- Musevisa

4. Sputnik- Når Lysene Tennes Der Hjemme

5. Sputnik- Julaften Ved Roret

Ja, det gikk faktisk i Sputnik. Jeg skal ikke si det helt sikkert, men jeg tror faktisk det var en kasett og ikke en cd som spilles til jul. Uansett var det utrolig koselige sanger som fikk dansen i gang. Jeg syntes alltid det var så koselig når vi kunne sette på Sputnik og det syns jeg ennå. Det er ikke noe jeg hører på til vanlig, men jeg tror det kommer til å bli satt på i år. Takk og lov at vi har Spotify og alle gamle sanger der. I år skal hvertfall stua bli fylt med både gammel og ny musikk. Vi må jo ha litt Sputnik her når vi ikke skal dra hjem til mamma.

Og det var altså julesangene som kommer til å bli spilt her. Det blir nok også mange andre sanger, men dette er hvertfall noen av dem. Er det noen av disse du kommer til å spille i jula? Hvilke julesanger er din favoritt? Kom med topp 3 liste i kommentarfeltet. Kanksje jeg får noen nye favoritter.

Husk at du kan følge bloggen på facebook HER for mye mer julestemning, film/musikk og gode oppskrifter.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg