Julemarked og julegrantenning

Da var det første advent og lyset er tent. Om du ikke har fått sett hvordan jeg satt sammen årets adventstake så kan du trykke HER og se hele videoen. Den ble veldig fin, syns hvertfall jeg og det er jo det viktigste. Det er jo her den skal stå. Og her har vi altså tent årets først lys i advent. Snart begynner også desember, som betyr at adventskalenderen også skal startes på. Så da er det jo mye moro som skjer fremover.

Og når vi først er inne på moro kan jeg jo fortelle om gårsdagen. Om du følger med på Instagram så vet du nok allerede at jeg har vært på julegrantenning, men jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om gårsdagen. Vi dro ned dit for å se julegrana bli tent og en liten tur innom julemarkedet som også var blitt satt opp nede i Ask. Der var det mye spennende å se på. Desverre hadde jeg ikke noe penger å bruke der, men det var uansett koselig å bare gå rundt der og kikke.

Selvfølgelig filmet jeg litt der nede, men det ble ikke en veldig lang video. Så det kan nok hende at jeg setter disse klippene sammen med noe annet, men det har jeg ikke helt bestemt meg for ennå. For etter å ha vært på julemarkedet og sett julegrana tennes så var jeg helt frossen. Kroppen min var så kald at jeg bare måtte komme meg under dyna. Der har jeg egentlig ligget i hele dag også.

Om du ikke vet dette fra før av så tar det veldig på kroppen min å være ute i kulda. Den stivner, verker og blir helt utmattet. Dette er på grunn av fibromyalgi. Derfor er jeg veldig sjeldent ute når det er kaldt. Jeg liker ikke å ligge rett ut med smerter og utmattelse, men noen ganger er det absolutt verdt det. Og denne julen blir det hvertfall en tur til som krever ganske mye. Noe jeg gleder meg utrolig mye til. Der skal jeg også filme mye mer. Så det er ganske mange grunner til å følge min youtubekanal om du liker julen og vil se alt jeg får ut av juletiden. Du finner som vanlig link til mine plattformer i slutten av innlegget. Også trykker du bare på abonner-knappen som selvfølgelig er helt gratis. Da får du med deg alt jeg gjør nå i julen. Det kommer også en house tour i løpet av desember om du har lyst til å se hvordan det ble her til slutt, etter å ha kjøpt enda mer julepynt.

Akkurat nå ligger det 4 videoer ute som er juletema. Jeg er sikker på at de vil få deg i julestemning. Enten du vil se meg pynte leiligheten, sette opp juletreet, sette sammen adventstaken eller se årets matshopping. Og dette er jo bare begynnelsen.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg