Filmanbefaling

Julen har jo startet og jeg er allerede godt i gang med å nyte alt julen har å by på. Ikke bare har jeg pyntet opp til jul og bakt masse gode julekaker, men jeg er også i gang med å se på julefilmer. Og denne gangen kom jeg over en helt ny film som jeg har lyst til å dele med dere. Den heter:

Jingle Jangle: Juleoppfinnelsen

Og dette er en helt magisk film med nydelig musikk, flotte kostymer og en helt utrolig fortelling som virkelig vil treffe deg midt i hjertet. Det er en film som passer perfekt til jul. Den er full av eventyr og glede. Noen triste øyeblikk følger også med. Ja, dere skjønner tegninga. Dette er en film som har alt.

Når jeg først så at denne lå på Netflix så viste jeg ikke helt om jeg ville se den, men så satt jeg den på og det er jeg veldig glad for at jeg gjorde. For dette er en film som virkelig får deg til å føle mye. En nydelig film for hele familie. Og den ligger ute på Netflix nå så det er bare å se den om du ikke har sett den ennå.

Hvilken julefilm er din favoritt?

Og hvis du ikke vil gå glipp av flere filmanbefalinger så kan du følge bloggen på facebook HER. For disse type innleggene kommer det mange flere av i løpet av desember.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg