Julefilm anbefaling

Da var det på tide med en ny filmanbefaling og denne gangen er det en litt annerledes julefilm enn vanlig. Denne filmen var svensk og ikke akkurat den typiske julefilmen, men den var veldig fin allikevel. Så den kommer så klart på bloggen. Filmen finner du på Netflix og den heter:

Tjuvarnas Jul: Trollkarlens Dotter

Denne filmen har en liten Robin Hood twist. Noe jeg syns var en veldig fin og søt detalj (uten å røpe noe av filmen). Jeg likte denne filmen spesielt fordi den viser en jul hos de som ikke har så mye. Og best av alt viser det at kjærlighet ikke kan kjøpes for penger. Så hvis du vil se en vakker film med alt dette i seg og mere til så er dette filmen du burde se i julen.

Denne filmen har jeg aldri sett før så jeg var veldig spent på hvordan type film den var. Om den var bra eller dårlig. Om jeg kom til å like den eller ikke. Det viste seg at jeg var limt til skjermen og storkoste meg med denne filmen. For spenning var det hvertfall nok av.

Så jeg hadde en veldig fin stund da jeg så på denne filmen og vil derfor anbefale den videre. En fin film for hele familien. Den har 7 års aldersgrense, men ellers er den for hele familien. Jeg vet ikke om den trenger aldersgrense, men det er hvertfall det som står på Netflix.

Jeg trodde dette var en ganske ny film, men den er faktisk fra 2014 så det kan jo hende at det er en del av dere som allerede har sett den. Og om du har sett den så fortell meg gjerne hva du syns.

Følg gjerne bloggen på facebook HER om du vil ha flere filmanbefalinger.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg