Jobb, planlegging og husarbeid

I dag startet dagen egentlig ganske bra. Jeg har fått gjort masse og jeg tenkte at jeg skulle få gjort enda mer nå snart, men først ville jeg sette meg ned og “snakke” litt med dere. For jeg har en tendens til å bli så oppslukt i noe at jeg glemmer helt at jeg må gjøre andre ting. Så her er meg som snakker om dagen i dag.

Planene for dagen i dag er å jobbe litt med bloggen, men jeg vil også sette meg ned og planlegge alt dette med å så frø og alt sånt. For det må også gjøres for ellers så kjøper jeg bare masse frø også får jeg ikke sådd halvparten eller har ikke plass til halvparten av det jeg sår. Derfor er det så viktig å sette seg ned og lage en plan på hva man skal sette hvor. Alle disse plantene krever jo sin plass og det er ganske begrenset her vi bor. Så det må gå en del tid til planlegging nå. Jeg vil egentlig ha planene helt klare så fort som mulig sånn at jeg er klar og har kjøpt inn alt jeg trenger i god tid. Det er den ene tingen jeg vil prøve å få gjort ferdig i dag. Om ikke ferdig så hvertfall komme godt i gang med det.

Jeg har allerede funnet frem de få pottene jeg har til å så i og jeg vet hvor de skal stå. Så det er hvertfall under kontroll. Nå trenger jeg bare å kjøpe resten av pottene jeg trenger etter hvert. Det betyr at jeg må spare opp litt penger. I tillegg til alt dette med planter og innkjøp så må jeg få lagd middag. Dagens middag krever en del tid så jeg får se hva jeg får gjort utenom alt jeg allerede har nevnt.

Tid er ikke akkurat noe man får nok av. Selvom jeg bare går hjemme så kjenner jeg faktisk på det at vi mangler noen timer i døgnet. For det er så mye jeg skal få gjort i løpet av en dag, men så har jeg aldri nok tid så det blir forskjøvet til neste dag og så blir noe annet forskjøvet til neste dag. Sånn holder det jo på hele tiden fordi jeg må bruke så mye tid på planlegging osv. I tillegg må jeg jo ha noe å skrive om på bloggen og da må jeg også gjøre noe i løpet av dagen. Så det kan fort bli ganske mye stress av f.eks mangel på innhold her på bloggen, men jeg prøver hvertfall så godt jeg kan å finne en balanse. For det er ikke det at jeg ikke liker å gjøre alt dette med bloggen, men det er alt det andre som må gjøres i tillegg. Og det å sette seg ned for å lage en plan på hvordan jeg skal få tid til alt tar jo tid det også. Jaggu ikke lett å bli klok på dette. Så ja, vi mangler noen timer i døgnet.

Jeg vil prøve å få ryddet bort en boksen med alle konglene fra juleverkstedet i dag også. Den boksen har stått inne i hyllen i benken siden jul og det er virkelig på tide å få den inn i boden sånn at jeg kan bruke plassen til noe annet. Jeg trenger jo ikke kongler til noe prosjekt nå som det går mot vår og sommer. Kongler føler jeg er mer juledekorasjon så det får jeg ta frem når tiden kommer. Den boksen tar jo opp hele den ene hyllen så det skal bli godt å få den bort. Egentlig skulle jeg ønske at jeg hadde fått ryddet hele denne benken, men vi får se hvor langt vi kommer i dag med alle oppgavene jeg har notert meg i hodet (og fortalt dere). Det første jeg skal gjøre nå er hvertfall å sette meg ned med penn og papir for å planlegge dette hageprosjektet med grønnsaker.

Følg bloggen på  facebook HER for å få med deg alt som skjer fremover.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg