Jessheim storsenter

Da har vi kommet hjem igjen. Denne turen tok virkelig hele dagen, men det fine med det er jo at jeg fikk filmet en nydelig solnedgang som vil komme med i denne youtubevideoen med halloween dekor og så mye mer. Jeg har også fått kjøpt inn mye fint i dag som jeg virkelig gleder meg til å vise dere.

Ja, jeg har faktisk sminket meg i dag også, som dere kan se på bildet over. Måtte jo det når jeg skulle ut for å handle halloweenstæsh. Og jeg ble veldig fornøyd med dagens look. Det er enkelt, men allikevel litt mer enn vanlig. For eksempel er jo den lille flaggermusen noe jeg aldri har gjort før, men det var overraskende enkelt å tegne på. Så det var en look jeg absolutt var fornøyd med.

Nå er jeg som sagt hjemme fra shopping og jeg er veldig glad for å komme tilbake til sofaen. Jeg har krabbet under pleddet og ser på Netflix. Det blir en ganske rolig kveld videre etter så lang tid i butikkene.

Alt som er i posene på bildet er ting som jeg skal vise dere i videoen. 2 stappfulle poser med masse fint fra 3 butikker. De hadde ikke noe av det jeg lette etter, men jeg fikk en god del andre ting da. Jeg må si jeg angrer litt på at jeg ikke kjøpte det jeg så forrige gang, men sånn er det. Nå har jeg hvertfall en god del pynt til en billig penge. Budsjettet var på en tusenlapp og brukte ikke det engang så jeg er veldig fornøyd. I tillegg har jeg fått den hyssingen som jeg har lett etter, så nå blir det noe veldig moro bakst som skal lages etterhvert.

Nå skal jeg legge vekk alt annet og bare slappe av fordi nå er jeg veldig sliten. Heldigvis ble det ikke noe angstanfall i butikken i dag. Noe som gjorde det mye enklere å få gjort alt jeg skulle. Så nå skal jeg tenne noen lys og kose meg skikkelig i kveld. I morgen begynner filming av tingene jeg kjøpte i går og så får vi se hvor langt jeg kommer. Jeg vet hvertfall at jeg ikke klarer å la det ligge lenge i posene. Det må ut og på plassene sine.

Hvis du ikke vil gå glipp av denne videoen med masse ny halloweenoynt og pynting i gangen så burde du abonnere på youtubekanalen min. Link finner du under her. Der finner du også den første videoen der jeg pynter kjøkkenet og stua til halloween.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg