Jeg ville filme månen

Når jeg så månen i kveld så hadde jeg skikkelig lyst til å filme den. Jeg prøvde med mobilen, men det ble jo skikkelig dårlig. Så da prøvde jeg med kameraet, men jeg har ikke et stativ til kameraet og jeg må zoome ganske mye for å få detaljene på månen til å se bra ut. Derfor gikk den drømmen i vasken. Det hadde vært så kult om jeg hadde hatt det klippet på begynnelsen av halloween pyntevideoen. Kanskje det blir bedre videoen i fremtiden. Eller det er faktisk et mål at jeg kan ha slike kule ting inn i videoene mine. Det får bli målet for 2022.

Så nå er jeg litt oppgitt fordi alt koster jo penger og det er jo ikke noe jeg har alt for mye av. Om jeg hadde hatt det så ville nok ha investert i bedre kamera til å filme med og alt sånn. Desverre har jeg ikke det så da må jeg bruke fantasien til å lage noe kult i videoene mine.

Litt kjipt at det ikke fungerte sånn som jeg håpet, men av og til går det ikke slik man ønsker. Kanskje jeg kan få det til neste år. Hvor kult hadde ikke vært? Om du har noen gode idéer til hvordan jeg kan få kule videosnutter av månen/stjernene så kom gjerne med tips. Tips til hvilke modus jeg kan bruke, linser og kameraer som passer bra til slike opptak. Akkurat nå har jeg Sony 63x Optical zoom. Jeg syns det passer greit til bilder, men å holde det rolig til video gikk derimot veldig dårlig. Er alt jeg trenger et stativ? Dette er ikke noe jeg har peiling på så det hadde vært fint med noen råd (til ikke så dyrt utstyr jeg eventuelt kan spare opp til).

Utenom det har dagen min gått ganske bra. Jeg har fått gjort alt jeg skulle. Og de kvistene jeg fant i skogen ble så utrolig kule. Det kommer til å bli så kult å pynte opp med og vise dere. Kanskje dere finner inspirasjon ut av det. For det var utrolig gøy og veldig enkelt å lage. Så det blir gøy å sette frem i morgen. Jeg kan jo ikke pynte før jeg skal filme i morgen så jeg sitter egentlig bare å venter på at det skal bli fredag. Dette har jeg gledet meg til lenge. I morgen skal jeg kose meg så mye. Så får vi se hva resten av helgen går til.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

2 kommentarer
    1. Bør ha stativ og nok av tid når man skal filme månen. Men stjerner og slik blir fint på film bare det er skyfritt. Søvn er viktig, la meg klokka 8 i går kveld. Var trøtt, sendte god-natta-sms til feil person. Flause men slikt kan skje. Ha en fin dag.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg