Jeg sov til nå

Dette var også en tid å våkne på. Altså jeg våknet når samboeren min dro på jobb, men så sovnet jeg igjen. Kanskje ikke så rart med tanke på den hodepinen jeg slet sånn med. Helt siden i går kveld har jeg hadde hodepine og stiv nakke. Det begynner heldigvis å gå bort nå, men det var ganske slitsomt. Så da er det jo kanskje ikke så rart at jeg sov så lenge og føler meg såpass sliten. Jeg har fortsatt ting som må gjøres så da blir nok dette en tung da, men det har vi jo alle av og til. Viktigste er hvordan man ser på det og takler det.

Dagen i dag ser slik ut:

Først skal jeg få i meg litt frokost. Kanskje det hjelper litt på formen. Akkurat nå sitter jeg med en flaske farris og prøver å få i meg så mye væske som mulig.

Etter det så skal jeg få tatt alle bildene til morgendagens oppdatering. Noe jeg gjør hver eneste torsdag. Det er litt deilig med noen rutiner, selvom det bare er noe så lite som å ta bilder av plantene.

Når det er gjort så skal jeg begynne med disse kvistene jeg fant i skogen i går. Jeg holdt nesten på å røpe hva jeg skal gjøre, men det er jo en hemmelighet frem til videoen kommer ut. Jeg kommer til å forklare hva jeg har lagd nå, hva jeg lagde i fjor og hva som er kjøpt. For ingenting av det har jeg jo vist dere. Så da blir det jo ekstra moro når videoen faktisk kommer ut.

Og så er det vel middag, tenker jeg. Da er nok kroppen min så sliten at jeg blir sittende i sofaen og se på en eller annen skrekkfilm eller noe. Det går jo ikke i noe annet for tiden. Jeg har kommet inn i en skikkelig horror-periode der jeg bare ser på skrekkfilmer. Nå har jeg også sett mange nye skrekkfilmer og serier. Noen er ikke bra i det hele tatt, mens andre er faktisk overraskende bra.

Og slik går altså dagen min i dag. Jeg må prøve å ikke gjøre for mye siden jeg har en ganske viktig helg foran meg. Ikke bare skal jeg pynte opp til oktober, men jeg skal også filme det. Det har jeg lyst til at skal bli bra, så da må jeg jo bruke en god del tid på det. Dessuten må jeg ta oppvasken som ligger på kjøkkenet sånn at det ikke blir med på videoen. Også blir det vel å støvsuge litt før jeg begynner å filme. Så ja, det er en del ting som må gjøres og da er det viktigste å ha energi til da.

Derfor blir dagen i dag en rolig hobbydag. Noe som egentlig er helt greit for jeg trenger faktisk ikke å gjøre så veldig mye i dag uansett. Siden jeg brukte så mye tid og energi på å rydde, vaske og ordne så har det vært utrolig fint her siden. Så da kan jeg faktisk ta en rolig dag og det gjorde heller ikke noe at jeg sov til langt utpå dagen, men nå trenger jeg hvertfall litt frokost.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg