Jeg skal lage 2 middager

Det er en ny dag og som jeg sa i går så tenker jeg å fortsette med baking. I tillegg skal jeg lage 2 middager fordi jeg tok opp middag til i går som ikke ble lagd, men også til i dag. Og det jeg tok opp kan jo ikke fryses igjen. Så da lager jeg heller 2 middager og har den ene i kjøleskapet til i morgen. Jeg syns det var en ganske grei løsning hvertfall. Mye bedre å gjøre det sånn enn å måtte kaste mat. Også vet jeg nå til neste gang at jeg ikke skal ta opp middag til neste dag før jeg har kommet i gang med å lage den dagens middag.

Når jeg baker så er det vanskelig å holde styringen på tiden og ikke minst energien. Plutselig sier det stopp og da har jeg faktisk ikke energi til å lage middag. Jeg har aldri vært flink til å finne den balansen, noe som er ganske tydelig. Prioriteringer må jo til når man lever i en slik kropp som jeg gjør. Det er sjeldent at jeg orker alt jeg er nødt til og aldri alt jeg faktisk har lyst til. Så det å finne en balanse og gjøre litt nå og litt da er jo nærmest umulig for hodet mitt. Jeg setter i gang med noe og blir helt oppslukt i den ene ting. I det minste har jeg nå fått gjort enormt mye jobb med bloggen og har veldig mye klart. Siste oppskrift som skal ut denne måneden skal jeg jo bake i dag. Etter det flytter jeg fokuset til noe annet, kanskje husarbeid. Vi får se. I dag blir det hvertfall litt baking og 2 middager som står på planen. Også får vi vel bare se hva som skjer etter det.

Jeg har ikke akkurat satt så veldig mange planer for dagen i dag. Det var jo en veldig produktiv dag i går og jeg brukte kroppen min ekstremt mye. Så om det blir en roligere dag i dag så gjør ikke det noe. Faktisk hadde nok kroppen min satt pris på det. Så kanskje jeg setter meg ut en liten stund og nyter litt frisk luft. I går var jeg jo ute en stund og det var så koselig. Jeg slappet veldig av, selvom jeg også holdt på med en del jobb. Ja, helt til det kom en hund rett bak meg og begynte å bjeffe. Denne gikk lydløst bort mot meg og plutselig begynte den å bjeffe. Det er ikke ofte jeg skvetter, men jeg var så konsentrert på jobben at jeg til og med kom med et lite hyl. Så hun som da kom rundt hjørnet unnskyldte seg for hunden, men for meg var det bare komiskt. Og den hunden var så søt så den ble tilgitt med en gang jeg så den.

Ja, sånn gikk altså den avslappende stunden ute i går. Lurer på hvordan det blir i dag om jeg setter meg ut. Noe jeg egentlig er 99% sikker på at jeg kommer til å gjøre fordi det er så koselig. Det gir meg ro å sitte ute FØR myggen begynner å angripe, men før noe som helst annet så får jeg sette i gang med middag og baking. For det tror jeg kan ta en stund.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg