Jeg skadet meg skikkelig

I går skulle jeg gå på do før jeg skulle legge meg, men det var vann på gulvet. Så jeg sklei og slo skinnleggen så hardt jeg kunne inni kanten på skapet under vasken. Det er lenge siden jeg har hatt så vondt. Jeg satt meg ned på doen og fikk ikke puste. Beinet måtte jeg holde oppe med armene fordi når jeg hadde det på gulvet så gjorde det enda vondere.

Etter en stund klarte jeg å sette ned beinet og da var det av med buksa fordi jeg kunne ikke ha noe i nærheten av leggen. Til slutt kom jeg meg ut fra badet og haltet til sofaen. Det dunket så kraftig i beinet. Jeg har seriøst ikke hatt en sånn smerte siden jeg slo hjul hjemme og traff stolryggen med beinet.

Når jeg fikk satt meg ned i sofaen fikk jeg se at jeg hadde fått en kul på leggen. Det overrasket meg ikke akkurat fordi det var grusomt vondt og det verket helt ned i tærne i lang tid etterpå.

Ja, slik endte altså dagen i går. Etter en veldig fin og effektiv dag gikk jeg bokstavelig talt på en smell. Typisk min flaks å få til noe sånt, men bilde skal jeg spare dere for. Forhåpentligvis blir det lenge til neste gang, men jeg skal love dere at det blir noen blåmerker her og der ganske ofte fordi jeg er veldig klumsete og uheldig. Det gikk heldigvis greit da, selvom det gjorde grusomt vondt.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

2 kommentarer
    1. Håper beinet ditt er bedre nå. Det er ikke så mye som skal til før uhell er der men det er heldigvis sjelden det skjer noe. Uhell eller ulykker i hjemmet er det nok av. Så det med helse, miljø og sikkerhet er like viktig hjemme som på en arbeidsplass.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg