Jeg fortjener det nå

Etter en skikkelig bra og effektiv dag er det på tide å slappe av litt. Nå er jeg snart ferdig med å rydde og vaske de hvite benkene på kjøkkenet som også skulle være kontoret mitt. Det har ikke blitt brukt til kontor på en stund nå fordi det har vært så mye annet der, men nå begynner det å bli bedre. Faktisk er det bare det ene hjørnet igjen med en bunke med ting. Teknisk sett kan det brukes som kontor nå, men akkurat nå måtte jeg legge meg på sofaen. For jeg har ikke bare ryddet og sånn inne, men jeg har også gjort litt ute.

Pæretomatplanten bare vokser og vokser. Den får masse tomater, men planten fokuserer ikke på å modne de som er. Så nå klipte jeg av alle topper og vel så det. Det var litt av en jobb, men forhåpentligvis vil tomatene bli modne nå. Desuten var det veldig godt å få litt kontroll på monsteret som lå utover hele blomsterbedet. Nå er det bare å vente og se om det blir noen modne tomater før gradene synker.

Ja, her har det virkelig skjedd mye kan man si. Det er virkelig godt å få unna litt arbeid. Alt dette må jo gjøres uansett. Både kaste planter, vaske potter, rydde og vaske kjøkkenbenken er blitt gjort i dag. I tillegg har jeg jo fått kastet søppel og sånt. Nå sier kroppen min ifra at det er på tide med en velfortjent pause, men samboeren min kommer ikke hjem ennå så det kan jo hende at jeg får gjort enda mer.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hvordan det ble til slutt, men jeg tror at jeg sparer det til jeg skal pynte til halloween. Og da mener jeg ikke 31. Oktober, men i slutten av denne måneden fordi det må jo være pyntet til spooky season og ikke bare den ene dagen. Det kommer til å bli så gøy for jeg har både det jeg kjøpte i fjor, men også mye nytt som kommer. Så her kommer det til å bli skikkelig sppoky. Vel, mer enn vanlig da. Med så mye nytt så gleder jeg meg veldig til å vise dere hvordan det blir.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg