Japansk godteri i posten soon

Jeg gikk igjennom facebook, mens jeg slappet av. Jeg har tatt oppvasken og vaska over benken + stekeovnen. Tenkte det var på tide med en liten pause siden beina fortsatt er litt slitne etter gårsdagens tur. Det var da jeg kom over en reklame. Jeg pleier ikke å være noe særlig fan av reklame, men denne gangen var det noe jeg pleide å ha lyst på for flere år siden. Jeg vet ikke om dere har hørt om det, men det er et nettsted som heter Tokyo Treat. Jeg kan jo fortelle litt om det. Det er en sånn side der man kan kjøpe en boks med japansk godteri osv. hver måned. Man kan betale for 1 måned eller flere måneder om gangen. Det er jo helt opp til hver enkelt. Grunnen til at jeg syns dette er noe å skrive om på bloggen er jo fordi jeg er jo veldig glad i butikker som Neo Tokyo som selger Japansk godteri, men her får man altså det rett hjem. Det er ikke noe frakt å betale, kun for selve boksen med godteri osv. Dessverre har jeg aldri hatt råd til å kjøpe det før. Nå hadde jeg litt ekstra penger og det er litt under 300,- for en boks så jeg tenkte hvorfor ikke!? Jeg gleder meg sykt mye og det gjør også kjæresten min som skal få være med på å smake alt sammen. Det tar så klart noen uker før boksen kommer, men når den har kommet og vi har smakt på det så vil det komme et innlegg her på bloggen. Da får dere se hva som var i boksen også kommer jeg med tilbakemelding på hvordan det smakte. Dette blir så spennende!

Kanskje noen av dere allerede har prøvd disse boksene eller har kjøpt Japansk godteri et annet sted. kom gjerne med en kommentar på hva du syns smakte best og hva du ikke likte så godt. Jeg vil gjerne høre deres tilbakemelding. Og om du fikk lyst til å bestille fra Tokyo Treat etter å ha lest dette innlegget vil jeg gjerne høre fra deg. Eller kanskje du har noen spørsmål. Uansett hva det måtte være så er kommentarfeltet åpent for nettopp deg.

Jeg har som sagt aldri bestilt dette før, men jeg har smakt en del forskjellig fra Neo Tokyo som ligger i Oslo inne på Arkaden. Mine favoritter er Hello Panda (som jeg faktisk har sett i vanlige butikker også av og til) og en Mariogodteri dem hadde for noen år tilbake. det var noe geleaktig. Jeg husker ikke helt, men den var veldig god. Også er jo Pocky en ganske god japansk godteri som de fleste sikkert har hørt om. Det er jo så mange forskjellige smaker. Jeg har prøvd med sjokolade, jordbær, Oreo og en som var heldekkende med sjokolade. Jeg syns det er veldig spennende å prøve nye ting og disse produktene fra Tokyo Treat virker jo så spennende. Alt er ikke like godt, men det er jo det som er så gøy med å smake. Plutselig finner man en ny favoritt.

Gleder du deg til å høre om Tokyo Treat boksen jeg har bestilt?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg