Interiør: tips til forandringer

Er du en av de personene som bli lei av at ting ser likt ut hele tiden og vil gjøre små forandringer i huset? Vel, jeg er hvertfall en av de personene. Så i dette innlegget tenkte jeg å gi dere noen tips for å gjøre små endringer som kan hjelpe uten å måtte ommøblere hele stua. Med mindre det er det du vil. I såfall kjør på. Dere som følger meg vet jo at jeg har gjort det noen ganger også. I tillegg til å kjøpe nye møbler, men disse små endringene kan hvertfall hjelpe utrolig mye hvis du trenger litt forandringer i huset. Her er noen enkle, men nyttige tips for dere som er som meg:

Puter og tepper

Noe av det enkleste er å kjøpe forskjellige putetrekk til putene i sofaen. Da kan du bytte dem ut etterhvert som du blir lei av de. Også er det jo veldig fint å ha forskjellige tepper til å ha i stua også, men man trenger kanskje ikke så mange fremme. Så det du kan gjøre er å ha de fleste i en kurv også har du et fremme (f.eks henge over sofaen) og når du vil bytte så legger du bare det i kurven og velger et av de andre til å ha fremme. Slik får du litt variasjon, men du slipper å måtte endre hele stua. For da kan du f.eks skifte til en annen farge. Så hvis du skifter puter og tepper samtidig og har kjøpt inn ting som matcher så får du jo en helt ny sofa (på en måte).

Gradiner og duker

Dette er jo sånt som faktisk gjør mye av rommet. Man tenker kanskje ikke så mye på det, men det har faktisk veldig mye å si. Så skifter du dem ut til andre farger og mønstre så vil du fort se en stor forskjell. Og gardiner og duker er jo noe man kan legge bort i et skap eller en skuff. Så hvorfor ikke kjøpe i forskjellige farger og mønstre man liker også har man det liggende når man føler at man vil ha en forandring i hjemmet.

Lysfat

Pynten som står på bordet i tvstua eller på spisebordet kan fint endres litt på. Det krever jo ikke så mye. Bare kjøp inn forskjellige farget kubbelys du kan bytte på så har du jo en stor forandring. Også kan du jo ha forskjellig farger på stein/sand eller annet du ønsker å dekorere med. Bare et lysfat kan hjelpe mye på å få noen endringer i hjemmet.

Telysholdere og vaser

Mange har nok veldig mange telysholdere og vaser, men jeg var en av dem som alltid hadde alle fremme og det kan jo bli litt mye. Så kanskje rydde noen vekk, sette dem i skapet også kan man heller bytte på. For noen ganger blir man ganske lei av å se de samme tingene hver dag og i stedenfor å kaste/gi bort så kan man jo bare bytte. For plutselig har man lyst til å bruke dem igjen. Og når du kjøper en blomsterbukett så kan du jo bytte litt på hvilken vase du bruker. Mange har jo også kunstige blomster. Kanskje bytte ut vasen med en annen av og til? Selvom det er falske blomster så trenger dem jo ikke stå i samme vase for alltid. Og siden vi er inne på falske blomster så kan man jo også bytte på de også. Man trenger jo ikke ha fremme samme blomsterbukett hele tiden. Bare ta vare på de du ikke bruker så kan du jo bytte på.

Og det var de tingene jeg kom på som man kan bytte ut, men som sagt kan det være greit å ta vare på det du ikke bruker. F.eks kan du ha alle de overnevnte i forskjellige farger til de forskjellige årstidene. Da kan du jo organisere sånn at du har 3 bokser med ting som ikke brukes der og da også har du den fjerde fargen fremme. Kanskje ønsker du å ha lys rosa til våren, lys blå til sommeren, oransj til høsten og hvit til vinteren for å få litt forandringer i løpet av året.

Jeg håper disse tipsene hjalp deg. Følg bloggen på facebook HER om du ikke vil gå glipp av flere tips og mye annet spennende som skjer på bloggen fremover.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg