Innkjøp: Sparkjøp

For en liten stund siden bestilte jeg en del ting fra Sparkjøp og i går kveld kom det endelig. Så nå har jeg litt mer julepynt, men jeg venter fortsatt på noen flere ting. Det jeg har handlet, som jeg venter på nå er det siste jeg kommer til å handle av julepynt på nettet i år. Fremover nå trenger jeg pengene til innkjøp av mat for alt man trenger av mat til jul er ikke billig.

Nå har jeg jo allikevel mye å glede meg til for jeg har jo fortsatt noen pakker som skal komme. Og som jeg har sagt så vil det komme en house tour når alt er på plass. Jeg gleder meg hvertfall veldig til å få alt på plass og vise dere hvordan det blir, men nå skal vi først ta en titt på hva jeg kjøpte på Sparkjøp.

Først har vi en løper til stuebordet. Planen var egentlig å kjøpe blå, men jeg valgte til slutt rød fordi det er mer jul og det passer bedre inn med resten av pynten i stua. Å se det på bilde er en ting, men når jeg fikk den så syntes jeg den var enda penere. Så jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet.

Disse nissene falt jeg skikkelig for. Den stilen med de store luene over øynene er jo bare så søte. Før var jeg ikke veldig glad i sånne store nisser, men nå har jeg bare lyst på flere. De kommer til å bli så fine til pynt på gulvet sammen med den andre nissen jeg har.

Også kjøpte jeg et hus til den lille landsbyen på benken i stua. Når det kommer til landsbyen så er det en ting som mangler og det er LED lys. Også har jeg heller ikke så veldig mange bygninger akkurat så da måtte jeg jo kjøpe dette huset.

Også til noe jeg virkelig har savnet og det er slike type pynteting til jul. Jeg har lenge hatt lyst til å kjøpe ting som dette og små landsbyer, skøytebane osv. Dette er min første i den stilen og jeg har på følelsen at det ikke blir den siste. Inni der er det også lys. Dette får dere se når jeg viser dere rundt litt nærmere jul.

Og helt til slutt fikk jeg tak i noen nydelige kakebokser. Dette er en 3 pakning, men jeg trenger jo ikke vise alle. De har samme mønster, bare i forskjellige størrelser. Dette var også noe jeg trengte. Jeg har noen kakebokser, men siden jeg skal lage mange forskjellige slag så trenger jeg jo også en del kakebokser. Og det beste med å kjøpe slike sett er at de ikke tar så mye plass når jeg skal pakke de ned og inn i boden.

Så det var altså alt jeg har kjøpt fra Sparkjøp til jul. Jeg må si at man får ganske mye for pengene når man handler her. Også syns jeg de har veldig mye fint. Både julepynt, men også søte sokker osv. med julemotiver. Denne gangen kjøpte jeg ikke noe klær til jul, men jeg hadde veldig lyst. Det eneste som stopper er pengene. De gror ikke akkurat på trær, men jeg har allikevel fått ganske mye julepynt.

Følg bloggen på facebook HER om du ikke vil gå glipp av resten jeg har bestilt fra andre nettsider.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg