Innkjøp: Slikkepott

På Slikkepott har dem alt mulig ei jente som meg kan drømme om. Vi snakker så klart om baketing. Og for en liten stund siden kjøpte jeg noe veldig spennende som jeg skal bruke til å lage noe veldig godt (forhåpentligvis). Jeg har aldri prøvd å lage det før så jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å bli.

Det er her Slikkepott kommer inn fordi jeg kan ikke finne slike ting på MENY eller noe sånt. Nei, dette er noe jeg må kjøpe på et sted som selger ting til litt annerledes baking. Dette var det jeg kjøpt.

Ja, hva skal jeg bruke essens og gulfarge til? Nå kan dere lure for jeg har ingen planer om å fortelle det før oppskriften ligger på bloggen, men nå vet dere hvertfall hvor dere kan få kjøpt diverse smaker og farger til baking. Slikkepott har også veldig mye annet. Jeg har falt helt for den nettbutikken. Og nei, dette er ikke sponset. Kun min mening og anbefaling hvis man elsker å bake. Faktisk har jeg en pakke til på vei hit fordi jeg trengte noen småting. For plutselig bestemte jeg meg for å lage noe mer (som jeg ikke forteller om). Ja, det er veldig mye hemmeligheter nå før jul, men er det ikke alltid det? Jeg syns det er gøy å komme med nye ting på bloggen uten å ha fortalt noe om det på forhånd. Så hvis du er nysgjerrig så er det bare å følge bloggen på facebook HER så får du varsel om alle oppskrifter og annet som kommer på denne bloggen. Akkurat denne tingen jeg skal lage her tror jeg kommer til å være veldig interessant for mange der ute.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg