Innkjøp: Skvis

Ikke sponset

Ja, som overskriften sier så har jeg fått en ny pakke. Denne gangen kommer det fra Skvis. Dette er en nettbutikk som jeg oppdaget ganske nylig. Jeg så etter noen filmer og plutselig kom jeg over denne nettsiden med mange forskjellige ting. Bl.a var det billige filmer. Så jeg kikket igjennom og jeg fant mange filmer jeg hadde lyst på. Ja, det endte faktisk med at jeg kjøpte en del av filmene. Ikke nok med at jeg likte dem, de har stått på ønskelisten min en god stund. Så i dette innlegget skal dere få se hver en av dem jeg kjøpte. Det er en god del så det er bare å bla nedover og se.

Okay, nå som dere har fått sett alle filmene jeg har kjøpt (fra denne bestillingen) så kan jeg jo fortelle litt hvorfor jeg har kjøpt dem. Hva fikk meg til å velge akkurat disse filmene? Jo, det skal jeg fortelle dere. Vi kan jo starte med mumien filmene. Disse har jeg sett noen ganger før, men jeg har aldri eid filmene og det er veldig lenge siden jeg så dem. Sist gang jeg så en av de filmene var da jeg lånte dem av en kompis for minst 5 år siden. Så når jeg så at disse filmene var på tilbud hos skvis så måtte jeg bare ha dem.

Suicide Squad er en av mine favorittfilmer. Jeg digger både Joker og Harley Quinn i denne filmen så jeg ble veldig glad da jeg så at denne filmen også var på tilbud. Det samme gjelder The Grudge. Jeg har hatt lyst på alle de filmene helt siden videregående og det begynner å bli en stund siden, men da satt jeg og venninna mi hos henne og så disse filmene i kjellerstua hos foreldrene hennes. Med en gang ble jeg veldig glad i disse filmene. Samme med On Missed Call, men den ser det ut til at ingen har.

Not Forgotten er også en film jeg har gode minner fra. Ikke at filmen er så koselig, men jeg så denne da jeg var ungdom og jeg husker at jeg syntes den var ganske bra. Jeg husker ikke stort av selve filmen siden det er så mange år siden jeg sist så den, men jeg gleder meg hvertfall til å se den.

Den siste filmen jeg kjøpte som jeg har minner fra er Terkel I Knipe. Selvom jeg også har noen kjipe minner så er dette en utrolig morsom film som jeg bare måtte ha. Grunnen til at jeg har kjipe minner fra filmen er fordi vi skulle se den på skolen og flere i klassen syntes det var gøy å kalle meg for fete Dorris. Ja, kjempe morsomt. Særlig med tanke på at jeg ikke var feit i det hele tatt på den tiden. Sånn er det vel bare å være hele skolens mobbeoffer. Så der har dere min barndom, kort fortalt. Heldigvis bryr det meg fint lite nå. Så denne filmen skal jeg le meg igjennom og ha det gøy med. Så får folk syns hva dem vil om meg.

Resten av filmene (horror) har jeg ikke noe forhold til, men jeg leste litt om dem før jeg kjøpte dem og de virker jo spennende. Så det blir veldig spennende å se dem. Vi får se om de er like bra som det jeg fikk inntrykk av. Heldigvis kostet dem ikke så mye, hvis de skulle være søppel. Og når det kommer til hva andre syns, om du har sett den og syns den er dårlig så hjelper det ikke stort. Fordi jeg har hørt mange si at filmer er dårlige også ender jeg opp med å like dem. Så vi får bare se hvordan de er når jeg ser dem, rett og slett.

Er det noen av disse du har sett, som du liker?

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg