Innkjøp: Princess

Enda en pakke med litt julepynt har kommet. Er det rart jeg er blakk? Vel, jeg fikk hvertfall mye fint for pengene og dette kan jo vare i mange år. Jeg kan få mye glede av tingene jeg nå har kjøpt. Også er det jo utrolig koselig med mye julepynt. Så jeg har vært innom mange nettbutikker og noen av de nettbutikkene fant jeg billig, men nydelig julepynt. Så la oss se hva jeg fant på Princess.

Så det ble altså 3 av de nydelige julekulene. Jeg falt for dem med en gang jeg så dem på nettsiden og de var enda penere i virkeligheten. Derfor måtte jeg få dem på juletreet med en gang. Så jeg står og pakker ut og er kjempe glad for de nye julekulene. Jeg legger fra meg den første for å pakke ut den andre og da går julekule nummer 2 rett i gulvet og knuser. Det å være så glad for noe også skjer noe sånt ødela virkelig humøret mitt. Jeg hadde mest lyst til å gråte. Ja, jeg har 2 til, men det er fortsatt skikkelig trist å miste den i gulvet når man nettopp har kjøpt den.

Utenom den kjipe opplevelsen så fikk jeg jo andre fine ting. De hjerteformede telysholderene syns jeg var utrolig pene. Jeg tror ikke de kommer til å bli pakket ned etter jul for dem var nydelige.

Også kjøpte jeg grytekluter. Vi har jo verken kjøkkenhåndkler eller grytekluter/grytevott til jul så nå har vi hvertfall disse. Jeg syns de nissene er så søte med lua nedpå nesa. Bedårende!

Og helt til slutt fikk jeg også med en julepynt. Jeg syns den er så vakker. Litt utenom det vanlig som jeg har sett så denne måtte jo selvsagt være med.

Så utenom at det gikk en julekule i gulvet så var dette en veldig fin pakke å få på bursdagen sin. Selvom jeg har betalt for den selv er det fortsatt koselig å sitte og pakke opp. Også tror jeg det kommer til å bli skikkelig fint her når alt kommer på plass.

Følg bloggen på facebook HER om du ikke vil gå glipp av alle bildene som kommer av leiligheten ferdig pyntet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg