Innkjøp: Platekompaniet

Det begynner å bli en god stund siden jeg bestilte disse DVDen, men jeg viste det ville ta litt tid. Noen av filmene jeg kjøpte måtte nemlig bestilles fra utlandet, men det er filmer jeg har hatt lyst på i veldig lang tid nå så ventetiden var verdt det. Jeg er bare glad for at den kom før 1 desember fordi i denne pakken innholder det også julekalendere som jeg skal se på. Så la oss ta en titt på alle filmene jeg har kjøpt. Det er nemlig en del å gå igjennom. Jeg har kjøpt 12 dvd/blu-ray filmer. Disse kjøpte jeg på tilbud så det ble ikke så dyrt som det høres ut.

Som dere ser har jeg ikke bare kjøpt en julekalender, men tre og jeg håper at jeg får skaffet flere etterhvert. Bålfjell måtte jeg hvertfall ha. Det blir ikke jul uten blånisser og rødnisser. Om jeg skal se på begge eller bare den ene vet jeg ikke ennå, men det finner jeg ut av når desember begynner.

Og selvfølgelig ble det grevinnen og hovmesteren. Faktisk var det derfor jeg kjøpte dvder i første omgang også fant jeg så mye bra på tilbud. Denne skal jeg og samboeren se nærmere jul. Det blir skikkelig gøy.

Ju:on eller The Grudge er filmer jeg har ønsket å kjøpe i mange år, men jeg har ikke vist hvor jeg skulle lete. Endelig fant jeg 2 av filmene. Nå mangler jeg bare den tredje filmen. Jeg syns japanske skrekkfilmer er så spennende å se på. Det er liksom en mye større historie bak enn at det bare er et monster. Så disse filmene anbefaler jeg virkelig om du liker skrekkfilmer.

Også er det Chucky. Etter å ha sett første filmen som dukket opp på Netflix så var jeg helt hekta. Så jeg kjøpte liksågodt 2 av filmene. Disse har jeg ennå ikke sett så de gleder jeg meg veldig til å se.

Så var det Silent Hill. Dette er også en film jeg har vært på leting etter i mange år, men jeg husket aldri hva den het. Historien husker jeg veldig godt, men jeg klarte ikke å finne navnet før for en liten stund siden. Endelig har jeg den og det blir så moro å endelig se den igjen etter så mange år.

Sonic så jeg og samboeren min på Colosseum før corona ødela livene til folk. Denne filmen var så utrolig bra så jeg måtte bare kjøpe den. Jeg har alltid likt Sonic, men i denne filmen så er han så søt og med den mest sjarmerende personligheten. Så ja, denne måtte kjøpes. Særlig når jeg kom over et såpass bra tilbud som jeg gjorde.

Dette er jo bare en brøkdel av de filmene jeg har lyst til å kjøpe, men det får bli en annen gang. Akkurat nå har jeg mer enn nok filmer å se på fremover. Også er det jo snart jul så da vil det gå mest i julefilmer.

Følg gjerne bloggen på facebook HER om du ikke vil gå glipp av alle filmanbefalingene til jul og flere innkjøp bl.a.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg