Innkjøp: Platekompaniet

ikke sponset

Jeg handlet noen filmer fra Platekompaniet for en stund siden og jeg fikk halvparten av ordenen for litt siden. Nå kom endelig resten og det er de filmene jeg har gledet meg aller mest til. Det vil si, alt utenom 1 film som det viser seg at er umulig å få kjøpt ny. Filmen som jeg ikke fikk heter One Missed Call og er en skrekkfilm jeg har lett etter en stund. Så da får jeg vel bare lete videre da, men jeg fikk hvertfall de andre filmene som dere kan se under her.

Ghost Ship er en film jeg så da jeg var ungdom og hadde nesten glemt den helt da jeg først begynte å kikke etter horror. Plutselig kom navnet inn i hodet mitt og jeg prøvde å finne den flere ganger. Endelig fant jeg den og nå har jeg den. Så denne gleder jeg meg til å se. Sist jeg så denne var vel på bursdagen til venninna mi. Da satt jeg i en stol og fulgte nøye med, mens resten av jentene gjemte seg bak putene når det ble skummelt. Jeg har aldri vært noe lettskremt egentlig. Faktisk gikk jeg hjem i mørket om kvelden etter disse bursdagene med skrekkfilmer. Jeg er redd for mye annet da så det veier jo opp for å ikke være lettskremt av horror filmer.

Orphan så jeg sammen med ei venninne da jeg gikk på videregående så det er også en stund siden jeg har sett. Det er en av de bedre filmene jeg har sett så derfor måtte jeg bare kjøpe denne også.

Drag Me To Hell har jeg også sett. Det begynner å bli en stund siden nå så det er ikke mye jeg husker av den, men det er en helt grei film. Egentlig veldig trist, mer enn skummel.

Den siste filmen har jeg ikke sett enda så denne gleder jeg meg ekstra mye til. I forhold til hva jeg har lest så høres den ganske bra ut så det blir spennende å se om den er bra. Jeg liker filmer som er basert på myter og virkelige hendelser. Det er veldig spennende og gir jo litt ekstra frysninger ved tanken på at noe sånt faktisk kan ha skjedd.

Så ja, det var altså de 4 siste filmene fra Platekompaniet. Det skulle vært 5, men det ble det jo ikke. Jeg ble faktisk ganske skuffa da jeg fikk den mailen fordi det var en av de jeg har lett så lenge etter. Så når jeg endelig fant den ble jeg så glad. Også fikk jeg ikke den allikevel. Kjipt, men jeg gir ikke opp håpet. Jeg vil virkelig ha den filmen så jeg kommer til å lete videre.

Følg bloggen på facebook HER for mer filmer og mye annet underholdende.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg