Innkjøp Panduro

Tiden har gått så utrolig fort i dag. Etter å ha kommet ut med det siste blogginnlegget så fikk jeg en pakke på døra fra Panduro. Jeg ble helt oppslukt i det som var inni så jeg glemte jo helt å legge ut bilder, men det kommer så klart nå. For jeg kjøpte en del ting som jeg hvertfall syns var ganske moro å få. La oss ta en titt på hva pakken fra Panduro inneholdt.

Det første jeg viser dere er 4 hus av tre. Disse skal males og settes til pynt til halloween. Så det blir spooky tema. Selvfølgelig klarte jeg ikke vente med å begynne og male disse så dere skal få se hvordan dem ser ut i morgen. Akkurat nå har jeg nettopp satt dem på plass og lagt meg ned. Kroppen min har det ikke helt bra akkurat nå, men da har dere jo noe å glede dere til. Dette er jo grunnen til at jeg ikke har blogget noe og at tiden har gått så fort. Jeg har vel sittet å malt i 3 timer eller noe, men jeg gleder meg veldig til å vise dere disse husene ferdig malt i morgen. Med bilde av dem hver for seg og hvor dem står. For alle husene står ikke på samme plass.

Jeg kjøpte også en minikommode som skal stå oppå den kommoden jeg skal kjøpe på IKEA om en liten stund. Først må den på fikses. Jeg har ikke helt bestemt meg, men jeg har litt lyst til å male noe ekstra stilig på denne. Kanskje the nightmare befor christmas tema eller noe slikt. Jeg elsker den filmen og jeg gleder meg til å se den i oktober. Jeg har ikke helt bestemt meg ennå, men det frister veldig med det temaet. Kommoden i seg selv var ganske bra kvalitet. Det er det jo som regel på Panduro, men denne er jeg veldig fornøyd med. Jeg gleder meg til å starte og male på denne. Det blir spennende å se hva resultatet blir.

Jeg kjøpte også 15 av disse arkene fordi dem var på tilbud og jeg har lyst til å lage noe stilig ut av dem. Kanskje det kommer en landsby eller noe sånt. Kanskje jeg lager noe helt annet. Vi får se. Jeg må hvertfall finne noe inspirasjon på Pintrest eller noe, men et stort prosjekt kommer det til å bli hvertfall.

Dette settet trodde jeg helt ærlig kom til å være noe billig søppel. Sånn plastikkfigurer eller noe. Nei, jeg leste ikke beskrivelsen så når jeg så hvor god kvalitet det var på disse så ble jeg veldig glad. Desverre lå ikke den søte pusekatten oppi boksen. Den var en av grunnene til at jeg kjøpte dette settet. Så det var jo veldig kjedelig, men sånt kan skje. Jeg får vel bare prøve å finne en liten, svart pusekatt et annet sted. For jeg kjøper ikke et sett til bare for å få katten. Utenom det så var jeg utrolig fornøyd og mine favoritter blant det som var oppi boksen ble kista og fuglen. Fuglen var skikkelig stilig. Jeg skulle faktisk ønske jeg hadde en litt større versjon av den.

Jeg kjøpte også et gjerde. Planen var å male det svart, men det ble ikke noe av. Faktisk ble det veldig fint akkurat sånn det er. Det får dere se i morgendagens blogginnlegg. Jeg har nemlig satt det rundt et av husene.

Dette er bare noen billige gresskar jeg kjøpte for å pynte inni mellom. Det blir veldig mye gresskarpynt til halloween, men det er jo fint. Selvom disse er veldig billig materiale så ble jeg veldig fornøyd. De var fine og de pyntet skikkelig opp.

Også kjøpte jeg 3 flate trebiter som jeg tenkte å gjøre noe med. Vi får se hva det blir. Jeg har ikke helt bestemt meg ennå, men det kommer til å bli noe kreativt. Jeg skulle gjerne lagd sånne trebrikker selv, men jeg har ikke noe kappmaskin for det så da må man kjøpe.

Og til slutt kjøpte jeg disse boksene. Det var et sett med 3 bokser. Jeg elsker jo å ha masse bokser og kurver til oppbevaring så disse gleder jeg meg til å dekorere og ta i bruk. Også har jeg 3 slike sett så det er mye jeg kan dekorere nå.

Så her har jeg fått mye bra. Jeg er så glad for at jeg fikk tak i så mye som jeg gjorde og det var ikke dyrt heller. Når det kommer til Panduro og andre hobbybutikker så ser jeg alltid på tilbudene og det hadde Panduro nok av nå så jeg skal kose meg masse med alle disse fine tingene.

Følg gjerne bloggen på facebook HER om du har lyst til å se alt det kreative som jeg har planlagt fremover. Det kommer til å bli så mye gøy fremover!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg