Innkjøp på nettet og i Oslo

Som jeg lovet dere så skulle jeg lage et innlegg om tingene jeg har gått i posten og som ble kjøpt i Oslo. Etter å ha ligget hele fredagen så føler jeg meg faktisk bedre. Jeg kjenner fortsatt at jeg er litt stiv og støl i nakken, hodet har ikke helt sluttet å verke og det føles ut som nakken og ørene er litt varme enda. Men jeg er i såpass form at jeg klarer å skrive og ta bilder nå. Best å gjøre det nå sånn at jeg ikke våkner opp i morgen og er like dårlig igjen. Selvom jeg håper jeg slipper det. Å ligge i senga en hel dag er faktisk utrolig slitsomt, særlig når man ikke klarer å sove mesteparten av tiden. Jeg lurer virkelig på hvordan folk klarer å sovne med en gang og hvor som helst. Men nok av det, jeg skulle vise dere mine innkjøp.

Dette palettet syns jeg er utrolig fint. Både utenpå og fargene på øyenskyggene. Min favoritt er iceberg og ganske sikker på at den blir mye brukt når jeg får farget håret mitt blått. Det tenkte jeg å vente litt med forresten. Jeg lurer litt på om jeg bør bleke det 1 gang til før jeg farger det eller om det går greit sånn det er nå. Så jeg trenger litt tid å tenke på. Blått skal det bli til slutt uansett.

Dette palettet fikk jeg i en forundringspakke som jeg kjøpte på Normal i Oslo. Utseendet var ganske stilig og fargene på øyenskyggene var helt greie. Det er et palett jeg kommer til å bruke av, men ikke så mye som det første jeg viste dere. Det er farger for en litt mer naturlig og nøytral look. Jeg likte det veldig godt da, men ikke helt den looken jeg har tenkt til å bruke fremover.

Dette palettet kjøpte jeg på blivakker og det var noen veldig fine farger her også. Her er det jo bl.a. en litt mørk blåfarge som kan bli ganske nyttig. Jeg er forresten veldig glad i palettene til revolution. Fargene er veldig fine og lette å påføre. Det blir et veldig fint resultat i motsetning til sminke jeg har brukt før. Definnetivt mitt favorittmerke hittil. Også er det billig. Det er jo et stort pluss for meg med lite penger.

På Lyko kjøpte jeg mascaraen til Maybelline og Rimmel eyelineren. Mascaraen var faktisk ganske grei å bruke, men eyelineren har jeg ikke fått prøvd ennå. Det andre lå i forundringspakken sammen med palettet. Nå har jeg hvertfall nok mascara.

Disse to neglelakkene syns jeg var så utrolig fine og jeg gleder meg veldig til neglene mine slutter å knekke og blir lange igjen. Jeg har ikke akkurat brukt så mye tid på dem i det siste så derfor knekker dem. Jeg håper at de hvertfall er såpass lange til sommeren at jeg får brukt neglelakk igjen. Jeg syns ikke det er noe fint å putte neglelakk på korte negler, hvertfall ikke mine. De knekker så langt ned når de først knekker. Men når de blir lange nok så skal dere få se hvordan neglelakken ser ut.

I tillegg til alt jeg har nevnt over her så var også denne i forundringspakken. Den lukter utrolig godt og den er ROSA! Den er så søt. Jeg ble ganske overrasket over hvor mye det var i en pose. Posen kostet bare 64,- så jeg ble veldig overrasket og utrolig glad da jeg åpnet den. Det var så mye fint og ikke bare masse skrot som det pleide å være i posene fra glitter når jeg kjøpte dem da jeg var ungdom. Nei, disse var virkelig verdt pengene sine.

Og helt til slutt fikk jeg disse søte sokkene fra samboeren min. Jeg elsker kosesokker og jeg får ikke nok av dem. Det er jo verdens beste sokker å ha på seg da. Jeg bruker kosesokker så ofte jeg kan så de havner jo ganske fort i vaska. Da er det godt å ha noen å velge mellom. Om vinteren er de veldig gode å ha, ikke at det har vært så mye til vinter nå. Ikke at jeg klarer på det, jeg hater vinteren. Eller kroppen min gjør det hvertfall. Så jeg er glad for at det snart er sommer og sol. Men det betyr ikke at kosesokkene bli pakket bort. Nei, de bruker jeg gjerne hele året!

Men da tror jeg det er på tide for meg å komme meg i seng igjen. Jeg har sett på maleficent 2 og spist pizza. Det var godt å komme seg litt ut av senga etter så mange timer, men nå begynner jeg å kjenne på kroppen at det ikke er lurt å bli i stolen. Også er jo klokka 2 på natta så kanskje greit å ikke bli oppe for lenge. Forhåpentligvis er jeg helt frisk i morgen. Jeg håper virkelig det.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg