Innkjøp: Miss A

Ikke sponset

På Miss A så har dem utrolig mye fint. Jeg har faktisk tatt noe av julehandelen der fordi det er så billig. Dessuten har dem noen nyttige ting som også er kjempe søte. Jeg var å kjøpte bursdagsgave til tantebarnet mitt der og jeg måtte bare kjøpe med meg disse jeg nå skal vise dere. Slikt er veldig kjekt å ha, men man får ikke så søte i vanlige butikker. Det beste av alt er at det meste der inne koster kun $1 og det er jo så å si ingenting. Så mens jeg kjøpte bursdagsgave til tantebarnet mitt kjøpte jeg også disse:

Når jeg la disse i handlekurven så innså jeg ikke hvor søte de faktisk var. Det eneste jeg så var fargen. Så når de kom hit og jeg fikk se de små sløyfen ble jeg ekstra glad for disse. De er bare super søte da. Og ja, jeg liker faktisk søte ting også. Alt av kjøkkenutstyr er enten rosa eller blått. Stua og min klesstil er kanskje mørk og dyster, men ikke kjøkkenet. For når jeg baker eller lager mat så gjør fargene rundt meg veldig glad. Jeg kunne aldri tenkt meg å hatt det i stua, men rosa og blå slikkepotter, deigskrapere og bakeboller gjør meg altså veldig glad.

Senere kan jeg jo vise dere litt av det som er på kjøkkenet. Alt jeg har som er enten rosa eller blått. Noe folk kanskje ikke ville trodd om meg. For jeg eier jo ikke et eneste plagg som har slike farger. Heller ikke noe farger på pyntetingene mine. Så hvis du ikke kjenner meg så viste du kanskje ikke dette om meg, men nå vet du det.

Vil du se alle fargene som kjøkkenet inneholder? Da burde du følge bloggen på facebook HER så går du ikke glipp av noe.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg