Innkjøp: Kiwi

Tidligere i dag ble det jo en tur i butikken. Da handlet vi inn for resten av uken. Det er jo greit å ikke dra i butikken hver eneste dag, særlig nå under pandemien. Så vi prøver å handle mest mulig når vi først er i butikken. Det er ikke alltid like lett når man skal bruke mye grønnsaker, men forhåpentligvis vil det vi har kjøpt inn nå holde seg til det skal brukes. Og med en handleliste og en plan har det vært mye enklere å spare penger på mat. Når vi har handlet inn tidligere så har det blitt veldig mye som har vært på tilbud eller bare er billig, men jeg har ikke hatt en plan på når jeg skal bruke det. Så jeg liker virkelig dette at vi har en plan. Og at det er så mye god mat hjelper jo også, men her er hvertfall dagens innkjøp for bl.a middager fremover.

Og når jeg er i butikken og ser mange fine blomster så klarer jo ikke jeg å bare gå forbi. Derfor tok jeg med meg en ny venn hjem som nå har fått plass ved siden av den vi kjøpte forrige gang vi handlet inn til middager. Den var jo veldig fin da. Bare se her:

Den har hatt det veldig tøft da, stakkar. Når jeg tok den ut av plasten så var den helt tørr og flere knopper og blomster var knekt. Så jeg kan vel si at jeg reddet en blomst i dag. Jeg kom hjem og satt den i vann en stund, før den fikk en potte og ble pynt på kjøkkenbenken. Vi får se hvor lenge den benken får lov til å være kjøkkenbenk før den er overfylt med blomster. Jeg har jo allerede 3 nye blomster og avokadoplanten på benken her. Det blir nok ikke den siste blomster jeg kjøper med meg hjem. Mest fordi jeg har ennå ikke fått noe blomst på stuebordet. Så det er mer enn nok plass til at flere blomster kan bli med meg hjem.

Ja, nå har jeg både middager og blomster. I tillegg kjøpte jeg meg 2 cider til en dag jeg har lyst til å kose meg. Og jeg kunne jo ikke kose meg helt alene så jeg kjøpte 6-pack til samboeren. Litt må man jo unne seg etter 1 år uten fest. Ikke at det blir så mye fest med bare oss to, men vi kan jo f.eks se på en film. Koselig blir det uansett.

Selvfølgelig måtte jeg kjøpe mer av den gode havremelken jeg fortalte dere om. Den står helt i enden på bilde 1, men det er ikke så lett å se. Dette er absolutt en ny favoritt og den er så kjekk å ha til frokost eller jeg har veldig lyst på noe godt. Min snacks fremover blir derfor denne sjokomelken og peanøtter. Ikke sunt, men det er så mye bedre enn hva jeg pleier å stappe i meg. Kanskje dette er den nye redningen. Jeg har nemlig lett etter en redning for å erstatte den snusen som hjalp meg med sukkersuget. Det er 7,5g sukker pr. 100ml. i den sjokomelken så det blir jo å dele den på flere dager. Den første hadde jeg i 4 dager så da får vi se om jeg klarer å holde meg til det (max). Bedre enn sjokolade er det hvertfall uansett. Også tenker jeg at litt må man jo kose seg.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg