Innkjøp: coolshop

Etter å ha sett på Jake Munro spille på live stream fikk jeg lyst til å kjøpe et eget spill som jeg kan spille. F.eks hvis jeg bare vil ta en pause og slappe av fra alt annet gøy jeg holder på med. Så kom jeg på spillene jeg spilte sammen med broren min da vi var yngre og tenkte jeg kunne kjøpe noe sånt. Vi pleide å spille Street Fighter sammen, men jeg valgte å kjøpe Dead Or Alive 6 som jeg også har spilt tidligere spill av. Så her sitter jeg med mitt første PS4 spill og gleder meg til å spille det på den alt for store tven i stua.

Det morsomme her var at denne pakken som spillet kom i, stod på dørhåndtaket da jeg skulle ut og sjekke postkassen. For som regel blir det puttet i postkassen så jeg forberedte meg på kulden og gikk ut. Når jeg skulle lukke igjen døra så kjente jeg at det var noe der. Jeg snur meg og pakken står altså på dørhåndtak og venter på meg. Så da slapp jeg altså å gå helt bort til postkassen. Jeg kunne heller krabbe under teppet igjen og pakke opp spillet jeg har ventet på.

Det var en veldig morsom måte å få pakken på, syns jeg. Dette har jeg aldri opplevd før. Som regel henger pakken i en pose på postkassen eller så ligger den i postkassen, men det kan jo være at pakken har havnet i feil postkasse også har huseieren satt den der. Uansett var det morsomt å se. Og enda mer gøy at jeg nå eier mitt aller første playstation spill. Det blir nok ikke det siste heller fordi jeg har veldig lyst på Tekken og Street Fighter også. Vi får se når det blir. I mellomtiden har jeg dette spillet jeg kan spille.

Spiller du noe spill? Hvilke spill og på hvilken konsoll?

Følg bloggen på facebook HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg