Innkjøp: Black Design

I går kveld kom pakken fra Black Design. Der hadde jeg kjøpt noe julepynt. Jeg trengte jo litt mer julepynt så derfor brukte jeg litt penger på det. Det er jo så utrolig mye fin julepynt, men mye av det jeg virkelig liker er veldig dyrt så jeg fant heller noen billigere ting. Jeg likte disse veldig godt. Faktisk ble jeg enda mer fornøyd når jeg så dem i virkeligheten. Så da har jeg noen små ting å pynte opp med. La oss se hva jeg kjøpte på Black Design.

Fuglen kjøpte jeg 3 av. De skal opp på juletreet. Jeg så etter slike fugler fordi jeg syntes det var litt lite pynt, men at det ikke var der hvor pynten kan henge ned. Så jeg tenkte jeg kunne fylle inn med noen fugler der jeg følte at jeg trengte det. Når jeg fikk disse så likte jeg dem ikke like godt som på bildet, men de vil fortsatt bli veldig fine på juletreet. Jeg likte veldig godt fjærne, men mønsteret på fuglen var ikke like fint. Det er ikke like lett å handle ting på nettet fordi et bilde kan gjøre produktet styggere/penere enn det egentlig er.

Ellers så har jeg kjøpt juletrær med LED, rødt hus med LED, nisse med LED og det lille huset er til telys. Jeg syns det er så koselig med pynteting som lyser. Det er fint til jul når det er så mørkt ute. Sånn at jeg kan sette på alle LED lysene og tenne telysene også lyser det opp hele stua. Det er jo det som er så utrolig koselig med julen. Man blir mye lystigere fordi det er så mye lys rundt som lyser opp. Jeg gleder meg til å sette på alt sammen sånn at det lyser opp stua og gir en helt unik stemning. Ikke lenge igjen nå. Når første advent kommer så skal jeg tenne det første lyset på fatet og jeg skal sette på alle lysene ellers også. Det gleder jeg meg veldig til.

Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg