Innkjøp av klær

Det er 2 kjøpesenter som ligger i nærheten av der jeg bor. Sist jeg var å handlet klær så var jeg på det ene og i går var jeg på det andre. Jeg er vant til å ikke finne så veldig mye fint på salg som passer meg, men i går var virkelig et unntak. Jeg fant så mye fint og veldig mye av det var fint på meg. Det var utrolig billig og da går det ann. I går hadde jeg med lillesøstern min på shopping og det var utrolig koselig. På H&M fant jeg en god del klær til meg selv. I tillegg ble det bursdaggave på søstern mens vi var der. De fleste plaggene kostet 20-30,- og et par plagg til 75,-. Med søstern sine ting kom det på 407,-. Nå skal dere få se alt jeg kjøpte til meg selv.

Det første plagget dere ser på bildet over er en helt enkel, svart kjole som jeg likte veldig godt. Denne kostet kun 30,- og da tenker jeg at det går ann å unne seg litt klær når man får det så billig.

Over her er det bilde av et nydelig skjørt som jeg virkelig falt for. Det er et kort underskjørt og langt, gjennomsiktig over. Jeg har faktisk sett på dette før og tenkt at det er et skjørt jeg kunne tenkt meg. Så når det var til 30,- så måtte jeg bare ha det.

Nok et skjørt som jeg falt for med knapper foran. Det var rett og slett nydelig. Dette kostet 75,- og jeg måtte tenke meg litt om i prøverommet, men jeg er så glad for at jeg bestemte meg for å kjøpe det. Det er utrolig fint og det satt veldig bra på meg.

Igjen fant jeg et skjørt med knapper nedover. Det var en helt annen stil og det satt utrolig fint på. Dette var også 75,- for, men dete skjørtet hadde jeg allerede bestemt meg for å kjøpe vis det passet.

Over ser dere en topp som kostet meg 20,- og som var veldig enkel og fin. Jeg likte spesielt stroppene som krysses på ryggen. Jeg syns virkelig det var en fin detalj.

I tilegg til alt ovenfor fikk jeg meg et par med nye støvletter til 100,- og et par lysrosa solbriller til 20,-. Dette legger jeg ikke ut nå, men det blir nok et innlegg om de nyde skoene når jeg får dem på for første gang. Mer om dette senere.

På Gina Tricot var jeg å prøvde et par plagg, men det var ikke noe som var fint på meg. Bl.a en genser som var ganske utringet og man måtte nok hatt veldig spisse skuldre for at den skulle sittet fint. Det har ikke jeg. Men som dere ser over så ble det noe med meg hjem allikevel. Jeg tenkte denne er perfekt for varme sommerdager som i dag. Kanskje under en shorts eller kjole f.eks. jeg prøvde den og jeg likte den veldig godt. Den var ikke på tilbud, men 90,- var faktisk ikke så ille allikevel. Jeg hadde tenkt til å kjøpe samme type i lang, men de hadde ikke størrelsen min der så da ble det kun den. Da ble det faktisk en god del klær og nå har jeg nok klær til de varme dagene. Det neste som blir å kjøpe nå er vinterklær, men da må man nok vente litt.

Jeg har ofså en topp på meg som også er kjøpt på H&M, men etter å ha hatt den på meg siden jeg kjøpte den så er ikke den like fin å ta bilde av. Dessuten orket jeg ikke noe selfie i dag så da får jeg evt. vise denne i et outfitbilde i en senere anledning.

Håper dere likte dette innlegget. Kom gjerne med tilbakemeldinger. Også må jeg bare beklage for at noe  av klærne ikke ligger så fint. Det er ikke så god plass på rommet mitt, men det vil komme outfitbilder når jeg bruker klærne. Så da får dere sett de litt bedre.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg