Innkjøp Adlibris

For en liten stund tilbake så kjøpte jeg en telysholder fra Adlibris. Den har ligget 1 uke på posten fordi jeg ikke klarer å dra ned og samboeren min ikke fikk hentet den før i dag. Jeg trodde det var en ganske liten pakke, men det viste seg at den var mye større enn forventet. Både pakken og telysholderen var mye større enn jeg hadde trodd. Så når jeg lukket opp og fikk se størrelsen på den så ble jeg veldig positivt overrasket. Denne fjør jo mye mer ut av seg enn jeg trodde. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal ha den ennå eller om jeg skal male den, men sånn her ser den hvertfall ut:

Jeg syns den er så søt. Når jeg først så den på nettet så måtte jeg bare kjøpe den. Dette er faktisk den første halloween dekorasjonen jeg kjøpte, men den var ikke inn på lageret så den måtte jo sendes. Derfor tok det mye lengre tid enn alt det andre jeg har bestilt. Også var det ikke mulig å få den sendt på døra så derfor var den på posten en liten stund også.

Nå er den endelig her og jeg er så glad for at den er her. Den er så fin og utrolig god kvalitet. Også er den utrolig nusselig! Jeg vurderer egentlig veldig sterkt å male gresskarene oransje og B’en svart, men jeg har som sagt ikke helt bestemt meg hva jeg vil gjøre ennå. Uansett er det en veldig fin dekorasjon. Jeg skulle nok ønske at det hadde vært spøkelser og ikke gresskar. Da hadde det vært mye finere å ha den fremme hele året, men det kan jo hende den står fremme året rundt uansett. Jeg ble veldig fort glad i den så det å pakke den bort tror jeg ikke kommer til å skje.

Det er en del gresskar dekorasjoner i nettbutikkene, men veldig like spøkelser og flaggermus i den stilen jeg ønsker. Jeg håper jo jeg kommer over noe, men vi får se. Det er generelt veldig dårlig utvalg av halloween dekorasjoner i Norge, men det er blitt bedre. Jeg ser jo at det finnes mer nå enn da jeg var jngre, men det er fortsatt en lang vei å gå for at det skal være et bra utvalg. Nå har jo KILLSTAR en god del bra som er min smak da så kanskje jeg skal handle mer derfra i stedenfor å prøve desperat å finne halloween dekorasjoner i Norge. Noe har jeg jo fått tak i da og denne telysholderen var jo skjønn. Jeg får holde øynene åpne og se om jeg kommer over noe. Jeg savner fortsatt kubbelys og servietter til halloween så jeg er ikke helt ferdig med innkjøp enda.

Følg gjerne bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg