Innbakte pølser

Det ble plutselig veldig kaldt inne og humøret mitt falt litt ned samtidig som kroppstemperaturen min falt. Så da var det bare én ting å gjøre og det var å bake noe. Så til middag i dag ble det innbakte pølser. Jeg trengte bare å få kroppen i gang så steg humøret litt etter litt. Det er litt vanskelig for meg å gi dere en oppskrift på innbakte pølser, men hvis dere har en oppskrift på loff/rundstykker så kan dere bruke den.

Jeg pleier å ha lunket vann og en pose gjær i en bolle. Så tar jeg hvetemel og litt salt og rører. Når den er sånn delvis fast så strør jeg hvetemel på bordet og legger deigen ned. Da drysser jeg litt og litt mel mens jeg knar deigen. Slik holder jeg på til jeg har en fast og fin deig.

Når den har ligget å hvilt i 5-10 minutter så deler jeg den i 10 like store deler og ruller deigen til lange pølser i hånda. Så surrer jeg den rundt en grillpølse. Det gjør jeg med alle sammen til jeg har så mange jeg skal ha (jeg bruker 1 pakke med grillpølser). Så er det bare å pensle dem med et egg som man pisker sammen i en kopp/skål.

Etter det er det bare å steke dem i ovnen. Jeg pleier bare å sette ovnen på 200°c og følge godt med på fargen. Når dem er gyldne så er de ferdige. Du kan så klart gå etter steketemperaturen og tiden som står i oppskriften du bruker til deigen. Da må du bare huske å bruke tiden til rundstykker og ikke loff. Så er det egentlig bare å spise og kose seg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg