Ikke søvn, mye jobb

Jeg sov på dagen i går og jeg har generelt snudd døgnrytmen på hodet igjen, men jeg tenkte at jeg skulle prøve å holde meg våken frem til i kveld. Vi får se hvordan det går. I går kveld tok jeg meg en dusj og fikk endelig tatt vekk håret på sidene. Som dere vet så har jeg jo barbert sidecut på begge sidene. Og det vokser jo ganske fort så jeg må jo barbere det ca. 1 gang i måneden. Det er jo forsåvidt greit. For det tar jo ikke så lang tid, men det ender jo med at jeg får hår over hele meg og må alltid dusje rett etterpå for å ikke klø meg i hjel. Så da ble det en dusj.

Og jeg må bare skryte om Camilla Pihl sine hårpleieprodukter fordi dem er så bra. Jeg har alltid hatet å bleke håret, men etter at jeg har brukt lillashampoo så ser ikke håret mitt så gult ut. Med andre ord kan jeg leve med blondt hår en stund sånn at håret får en liten pause. Så det gjør meg veldig glad. Som regel hadde jeg jo hatt en ny farge på håret for lenge siden, men nå har jeg altså bestemt meg for å få det helt blondt. Kanskje det blir litt farge i håret etterhvert, men det skal hvertfall være ganske lyst en god stund.

Så nå har jeg altså bestemt meg for å være våken frem til kvelden. Jeg skal i det minste gjøre et forsøk. Så får vi se om jeg klarer det. Grunnen til at jeg ikke bare går og legger meg nå er jo fordi jeg har til som jeg må gjøre i dag. Nå har jeg utsatt filmingen til youtube så lenge så da er jeg nødt til å gjøre det i dag. Denne videoen vil jeg at skal bli bra så den må nesten ha en god begynnelse og slutt. Vel, så god den kan bli med meg foran kameraet. Nå snakker jeg ikke om utseendet mitt, men at jeg er ganske ny på dette og det å snakke til et kamera er ikke akkurat noe jeg er vant til. Allikevel vil jeg si at jeg blir bedre for hver video.

Dagen i dag er altså planlagt allerede. Og i tillegg til filmingen til youtubevideoen har jeg også noen andre ting som må gjøres. Bl.a må jeg ta bilder av plantene til morgendagens planteoppdatering. Som jeg forresten gleder meg veldig til, men det gjør jeg jo hver gang. Det er bare så mye å fortelle og vise denne gangen og jeg kan nesten ikke vente. I morgen vil det også komme en ny oppskrift. Så det er mye spennende som skjer. Jeg har vurdert å flytte oppskrift til lørdag siden det er så mye på fredager, men samtidig er det jo fint for dere som ønsker inspirasjon å få det på fredager og eventuelt handle inn før lørdag. Dessuten er det mye annet man kan fylle de andre dagene med. Og det gjør vel egentlig ikke noe om jeg har så mye innhold på fredager. Det er bare noe jeg har tenkt litt på i det siste.

Nå skal jeg hvertfall prøve å holde meg våken og så får vi se hvordan dagen i dag blir og hvor mye jeg får gjort. Jeg krysser hvertfall fingrene for at dette blir en god dag både for meg, men også for dere.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg