Ikke akkurat slik jeg planla

Det ble kanskje ikke en tur ut, men jeg har da fått noe ut av denne dagen. Først tok jeg en dusj og da pleier jeg alltid å ta ut de jeg utvider hullene i ørene med (tapers). Så smører jeg dem sånn at det ikke skal bli tørt og klø osv. Etter det setter jeg dem inn igjen og begynner med hudpleierutinen min som ikke er så mye å skryte av, men det krever jo både tid og energi. Det som krever mest er olje i året, men etterpå blir det helt silkemykt. Så det er absolutt verdt det.

Og så var det på tide med dagens middag. Valget havnet til slutt på lasagne, selvom vi ikke hadde nok melk igjen. Så jeg tok bare mer vann og det gikk helt fint. Det smaker like godt, men jeg må si at jeg foretrekker dolmio fremfor pakken til toro. Jaja, det var det vi hadde i skapet akkurat nå.

Når jeg var ferdig med dette så var kroppen min helt tom for energi, det verket i hvert eneste ledd i kroppen og jeg valgte derfor å slappe av resten av dagen. Forhåpentligvis vil morgendagen bli litt bedre. For jeg har virkelig lyst til å gå ut og ta noen skikkelig vinterbilder igjen, men det ble altså ikke i dag.

Så hva har jeg gjort i dag? Vel, jeg har sett mange episoder av the big bang theory. Jeg er snart ferdig med sesong 3 som da er første dvd coveret i samlingen. I tillegg har jeg spist litt iskrem fordi det var på tilbud hos MENY. Også prøver jeg å bare drikke vann resten av februar. Det er vel egentlig ganske bra oppsummert fra dagen i dag, sånn utenom tiktok (men de timene snakker vi ikke om).

Som sagt håper jeg at morgendagen blir bedre. Det har vært en tung dag for både meg og min samboer. På denne dagen i fjor mistet han faren sin og slike dager er aldri enkle. Så han har for det meste sovet. Jeg skjønner han godt. Vi mistet begge noen vi var veldig glad i, så 2020 var ekstra kjip. Nå må vi lære å leve uten disse menneskene i livet våres og det er ikke enkelt, men vi prøver.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg