Ikke akkurat den beste uken

Uken som var ble ikke akkurat et høydepunkt i år. Kjæresten måtte til legen, går på medisiner og gikk på krykker på grunn av foten. Jeg var helt utslitt etter å ha hjulpet han med å komme seg til legen som er et stykke unna der vi bor. Han støttet seg på meg og det fikk jeg merke restrn av uka. Jeg har sovet mye og har ikke vært helt i slaget. Derfor ble det heller ikkr noe blogging. Jeg hadde mer enn nok med det som skjedde her hjemme. Oppvask og alt sånt fikk bare stå når ingen av oss klarte noe. Han spilte fifa og jeg hadde mer enn nok med å ligge på sofaen.

Nå er det en ny uke og kjæresten er blitt bedre, kastet fra seg krykkene og er tilbake på jobben han elsker. Jeg føler meg også litt bedre og er veldig glad for at jeg har energi til å gjøre litt her hjemme. Med mange pauser så blir det nok strøkent her i løpet av dagen. Så blir det forhåpentligvis å farge håret snart for nå ser det ikke ut. Eller så er det ikke så veldig mye som skjer her før neste uke. Da skal jeg ta toget hjem til mamma og bli kjørt til legen. Blir koselig å se mamma og søstern igjen. Nå begynner det å bli en stund siden sist.

Men nå får jeg gjøre ferdig oppvasken og se hvot mye jeg får gjort før kjæresten er tilbake fra jobb. Tiden går fort når man har noe å gjøre.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg