I full sving

Jeg hadde en helt fantastisk start på dagen i dag. Den startet med en kopp te, som jeg har begynt med nå de siste dagene. Selvom jeg ikke alltid klarer å få i meg mat med en gang jeg våkner så kan jeg i det minste ta en kopp te. Og det gjør også dagen mye enklere. Så slik startet altså dagen min.

Etter å ha drukket te og samboeren dro på jobb så var det ut med søppel, vanning av planter og til slutt fikk jeg lyst til å gjøre masse i dag. Vi får se hvor langt jeg kommer. Jeg har hvertfall fått gjort litt og det er jo en start. Faktisk har jeg gjort en god del for nå bestemte jeg meg for å kvitte meg med tomatplantene som stod inne. Ikke alle sammen, bare de som ikke gav noe særlig tomater. Nå hadde jeg ventet lenge nok og det var så få tomater på de plantene. Dessuten tok dem bare plass så da var det bare å klippe dem ned og kaste dem. Også fikk jeg støvsugd vinduskarmen etterpå. Nå er det så åpent i vinduskarmen at jeg har lyst til å skaffe meg flere planter/blomster, men jeg skal prøve å la være.

Det som skjer i dag er egentlig bare rydding og vasking. Jeg vil prøve å få gjort mest mulig i dag fordi samboeren min kommer litt senere hjem enn vanlig. Da er det greit å bruke den tiden på noe fornuftig, som å vaske og rydde. Og jeg begynner med kjøkkenet fordi i morgen blir det storhandel og da trenger jeg plass til å pakke ut av posene. I tillegg skal jeg rydde i kjøleskapet og forhåpentligvis frysern. Det er hvertfall de tingene jeg har lyst til å få gjort. Så får vi se hvor mye av det jeg faktisk klarer. Jeg gjør litt og litt så kommer jeg i mål til slutt. Også er jeg egentlig bare glad for alt jeg får gjort i dag. Om ikke alt så hvertfall noe og det er jo bedre enn å sitte på rompa og glo i veggen.

Det er egentlig ikke så ille her, men det er litt overalt og da ser det veldig rotete ut. Så det må jeg få gjort noe med. Jeg vil hvertfall ikke ha det sånn når jeg skal pynte til halloween. Og da er det bare en ting å gjøre og det er å komme i gang eller fortsette fordi jeg har jo allerede begynt. Flere som har rengjøringsdag i dag. Hvis ikke, hva skal du gjøre i dag?

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg