Hvordan lage monsterburger

Jeg syns det er morsomt å finne nye idéer og gøyale ting som kan inspirere andre også. Så dette er nøyaktig det. Ikke akkurat en oppskrift, men en fremgangsmåte til hvordan du kan lage din egen monsterburger. Enten du vil gjøre noe ekstra moro for barna dine eller du vil invitere på jentekveld til halloween. Disse kommer til å bli lagt merke til hvertfall. Gøyale og utrolig lett å lage. Så under her får du en detaljert beskrivelse av hvordan jeg har gjort det slik at hvem som helst kan følge denne oppskriften og lykkes. For det er nøyaktig derfor jeg begynte å lage oppskrifter og tips på bloggen, for at folk faktisk skal lykkes og alltid få gode oppskrifter til hverdag og fest.

Slik lager du monsterburger:

Begynn med å steke hamburgeren.

Legg bunnen til hamburgerbrødet på tallerkenen.

Ha på dressing og salat. Jeg la også tomatskiver under her.

Når hamburgeren er stekt og krydret tar du den over på tallerkenen, oppå salaten.

Og så blir det litt vanskeligere. Nå må du kutte agurken, men den skal kuttes skjevt sånn at skivene blir lange. Du kan også bruke sylteagurk om du heller ønsker det (de som ikke er kuttet opp fra før av). Så legger du denne agurken oppå hamburgeren, men bare sånn at den akkurat ligger på kanten. Du kutter av resten sånn at osten får smeltet oppå hamburgeren.

Kutt av små trekanter på den lengste siden av osteskiven for å lage tennene. Du kan legge disse små trekantene bakerst på osteskiven sånn at dem ikke syns under hamburgerbrødet. Bedre enn å kaste dem! Så legger du osteskiven over agurken og hamburgeren, med taggene(tennene) litt utenfor burgeren.

Ha ketchup på og la det renne litt ut på hver side av tennene så det ser ut som det renner blod ut av munnen.

Og så er det på med toppen av hamburgerbrødet.

Til slutt stikker du tannpirkere igjennom noen små tomater, pass på at den enden stilken har sittet peker ut mot fjeset. Dette blir da pupillene på øynene. Du kan også bruke oliven som du ønsker det. Da har du det røde inni olivenen som pupiller.

Du setter dem ned i hamburgerbrødet slik at øynene er plassert der de ser best ut.

Og så er det bare å nyte en skikkelig skummel og morsom monsterburger med familien eller noen gode venner.

Tips! Om du skal lage flere og de skal stå litt før du serverer dem så anbefaler jeg deg å bruke Norvegia (ferdig skiver). Cheddar begynner å renne ganske fort, men det er den osten jeg syns er aller best på hamburgere.

Er dette noe du kunne tenkt deg å prøve ut? Og hvis du ikke vil gå glipp av noen flere oppskrifter og morsomme tips til mat/kake/dessert så burde du følge bloggen på facebook. Du finner link under her sammen med min instagram og youtubekanal. Og på youtubekanalen min finner du også masse spennende nå i oktober. Jeg har lagt ut en video der du kan se meg dekorere til halloween (spooky season) og det vil komme mye mer. Så det er verdt å abonnere på kanalen om du ønsker å se mye spennende der også.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg