Hvor ble av søvnen?

I går kveld var jeg sikker på at jeg kom til å ta tidlig kvelden. Jeg fikk slappet av i noen timer, men så plinger det i telefonen og jeg ender opp med å bli med på “fest” sammen med søstern. Jeg traff på et kjent fjes til og med. Det var veldig hyggelig å se henne igjen. Vi hadde det utrolig koselig og timene gikk jo selvfølgelig veldig fort. Plutselig var klokka blitt 4 før vi sovna der borte. Så i dag blir det å sove litt til og se hva som skjer. Jeg kjenner jeg begynner å bli for gammel for dette, men det var utrolig hyggelige mennesker og det er nok noe jeg kommer til å være med på i en senere anledning uansett hvor sliten jeg er nå. Men helt ærlig så kjenner jeg at det blir en stund til.

Vi ble kjørt hjem av dem som inviterte oss og nå skal det jammen bli godt å sove litt til. Dagene fremover blir rolige og jeg kommer ikke til å dra noe som helst sted før jeg skal møte gutten min. Nå skal jeg bare lade opp batteriene og glede meg masse til torsdag. Det skal bli veldig deilig nå!! Det er ingenting annet jeg vil enn å være med han nå.

Nå har det skjedd så sykt mye de siste dagene at det skal bli godt å bare ta det helt med ro og nyte stillheten på rommet mitt. Med lange bilturer, høy musikk og masse folk så er det jaggu ikke rart at jeg er sliten. Allikevel er jeg veldig stolt av meg selv som faktisk har blitt så bra psykisk at jeg klarer å være med på sånne ting. Det blir bedre for hver dag og det er ikke noe som er bedre enn det! Jeg føler at livet mitt endelig har kommet i gang igjen. Det hadde nok aldri skjedd vis jeg ikke hadde møtt mannen i mitt liv. Der har jeg fått så mye støtte og god hjelp til å komme i gang at dere aner ikke. Han er verdens snilleste og godeste person! Jeg er så heldig som har han i livet mitt.

Nå skal jeg prøve å slappe av og så må jeg få i meg noe mat etterhvert.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg