Husarbeid, søvnmangel og legetime

Dagen i dag har vært litt opp og ned. Jeg ønsket egentlig å starte dagen med å trene, men jeg våknet opp og hadde veldig lite energi. Jeg har sovet litt dårlig og våknet da gubben skulle på jobb. Det var så klart alt for tidlig så jeg prøvde å sove litt til. Etter å ha sovet litt så stod jeg opp og fant fort ut at det ikke kom til å bli noe trening i dag så jeg bestemte meg derfor for å gjøre litt annet. Jeg har fått ryddet ut av oppvaskmaskinen og vasket en runde til. Jeg har fått vasket alle formene som ble brukt til å lage sjokoladefigurer og konfekt. Dette skulle vært gjort for flere dager siden, men jeg har rett og slett ikke orket å begynne. Når de var vasket så fikk jeg vasket stekepannene også. Jeg har gitt noen av paprikaplantene vann (de som trengte det) og noen av blomstene. Ikke alle trenger like mye vann så jeg prøver å passe på å ikke overvanne dem. Hittil har hvertfall alt holdt seg i live og forhåpentligvis gjør dedet utover neste år også så vi har grønnsaker i drivhusene.

Jeg fikk også tatt ut det rene tøyet av vaskemaskinen og satt på ny runde der også. Til slutt fikk jeg kommet meg i butikken og kjøpt melk og mat til i dag. Gubben har vært borte i dag så jeg valgte å ta noe helt enkelt.

Jeg satt meg ned i sofaen og så på lady & landstrykern på disney channel. Jeg begynner å bli ganske lei av julefilmer så det var godt å finne noe annet for en gang skyld.

Nå er gubben på vei hjem igjen så da skal jeg bare prøve å slappe av under teppet og ta det helt med ro. Etter å ha gjort litt idag så er jeg helt utslitt.

I morgen skal jeg til legen nok engang så får vi se hva hun sier om dagene fremover. Jeg vet at jeg er et steg nærmere en bedre fremtid, men det føles allikevel ut som om jeg aldri kommer i gang. Vi får vel bare vente og se hva hun har å si denne gangen. Jeg vet jo at dette ikke er gjort over natten så jeg får smøre meg med tålmodighet og håpe det kommer noen svar i morgen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg