Houstour: kitchen

I år har jeg valgt å fortsatt ha pepperkaketema på kjøkkenet. Og denne gangen fikk jeg satt opp fjorårets julegave (det store huset i midten med fargelys). Jeg har også fått kjøpt 5 nye figurer til samlingen. Det ble utrolig fint og jeg har virkelig gledet meg til å vise dere hvordan det ble til slutt.

Et lite triks som jeg har brukt i år er å legge pappesker eller isoporbokser under husene for å få mer høyde og bedre plass. Nå syns alle husene og jeg kan bruke plassen mye bedre. Til pepperkakebyen har jeg bare brukt brunt pakkepapir som har ligget i pakkene jeg har fått i posten. Men du kan så klart bruke en duk eller noe sånt også. Og resultater ble plutselig så mye bedre.

Slik ble altså kjøkkenbenken pyntet opp. Dette er også det eneste jeg har fått pyntet opp på kjøkkenet, men det holder det. Pepperkakebyen gir mye julestemning når jeg står og baker eller lager middag. Jeg elsker å bare sette på den i midten, mens jeg bruker kjøkkenet. Det er så koselig. Jeg lar ikke noe stå på når jeg ikke bruker kjøkkenet selv, men så fort jeg er der skrur jeg alltid huset på. Og når vi baker julekaker skal jeg ha på alt av lys i husene her.

Jeg måtte også lage en liten krok med ting som ofte blir brukt. Her har vi både te, solbærtoddy, kakao, kanel, sukker og mye mer. Alt man kan ønske seg å ha fremme i julen. Igjen får jeg brukt veldig liten plass til mye. Både med 2 etg. fat og boksen med teposer jeg kan sette ting oppå.

Kopper og sånne ting kommer jeg ikke til å sette frem. Det har fått sin egen plass i skapet mellom stua og kjøkkenet. Jeg kan jo vise dere det også. Her står både kakeasjetter, kakefat, kakespade, mugge og kopper til jul. Et helt sett.

Serviset er fra Europris for mange år siden. Det var en julegave. Jeg er veldig glad i dette og skulle ønske jeg hadde mer av det. For eksempel matchende skåler jeg kunne hatt godteri oppi. Men jeg har prøvd å finne det og ingenting ennå. Siden det er flere år siden det ble kjøpt, så er det nok ikke lett å få tak i nå. Ikke vet jeg om det fins noe mer enn det jeg allerede har heller, men det hadde jo vært moro om man kunne fått tak i mer.

Når det kommer til å samle på servise så har jeg ikke helt kommet dit ennå. Har ikke blitt helt voksen, kan man si. Men jeg har faktisk sett en del på juleserviser og tenkt at det kan være noe jeg kunne ønsket meg. Vi får se. Først må jeg finne noe som virkelig faller i smak. Jeg gidder ikke samle på noe som jeg ikke virkelig elsker. Om det skulle vært noe, ville jeg nok gått for Disney eller noe sånt, men fy for en pris det er på dem.

Det var hvertfall kjøkkenet og mitt juleservise. Jeg håper dere syns det var koselig å se litt mer fra mitt julehus i år. Ikke gå glipp av resten. Følge bloggen på Facebook HER og Instagram HER for ennå mer spennende innhold. Og husk at du vil få ennå mer bilder og videoer på Instagram for å virkelig sette deg i julestemning.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg