Housetour: bedroom

Jeg begynte å pynte allerede 1. November. Og det er jeg veldig glad for. Dette har holdt meg opptatt en god stund og gitt meg masse glede i hverdagen. I tillegg får jeg mye mer glede ut av julepynten når jeg pyntet 1. November. For jeg er veldig lite hjemme i jula og kommer til å “gå glipp av” en del av den julekosen her hjemme. Så da tok jeg det igjen med å pynte tidlig.

For å starte hele denne housetour christmas edition greia, tenkte jeg vi starter med soverommet mitt. Dette er det rommet som er minst pyntet. Så da blir det veldig spennende fremover, når dere får se resten av huset. Men la oss ta en titt på mitt soverom og hva jeg har valgt å pynte det med i år.

Benken

Benken eller kommodene jeg har klærne i har jeg brukt til å pynte oppå. Jeg syns det er ekstra koselig å ha en hel benk til julepynt i hvert rom. Så på soverommet bruker jeg disse kommodene. Det er også der jeg har mesteparten av pynten på soverommet. For jeg har ikke så mye av denne type pynt. Men jeg må si at det ble ganske bra allikevel. 

Jeg måtte lage et lite hjørne på benken spesielt til tantebarnet mitt. Vi mistet henne til selvmord og jeg har alltid et lite hjørne eller noe kun for henne. Så nå har hun fått et lite juletre og ballerinaer. Jeg har også satt et kubbelys foran der, som jeg tenner på og tenker på henne. Hun vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt, men også i mitt hjem. Selvom det ser mer og mer ut som at hele benken er til minne om henne med tanke på temaet. Koselig ble det hvertfall og det lyser virkelig opp soverommet.

Senga

Her valgte jeg å ha det veldig enkelt. Det er mye jeg sikkert kunne gjort, men akkurat nå har jeg verken ting til det eller penger til å kjøpe inn noe.

Ikke så mye er annerledes. Jeg hadde egentlig kjøpt sengetøy til jul, men når det kom i posten var det skikkelig billig og stygg kvalitet på det. Så da tok jeg heller puta med teksten “merry christmas” med opp og fikk hvertfall litt jul på selve senga. Jeg kommer ikke til å ha noe pynt ved siden av senga for jeg kjenner både meg og dama mi for godt. Det vil havne på gulvet. Men de hvite metallkurvene passer jo bra til resten av soverommet og gir litt julevibes allikevel. Selvom det er all-year-around dekor.

Tvbenken

Som regel pleier jeg å gjøre ganske mye rundt tven, men akkurat på soverommet tenkte jeg å ha så lite som mulig. Og siden jeg valgte å ha mest hvitt, ble det veldig lite å velge mellom. Jeg har ikke så mye pynteting som er hvitt, men jeg fikk det allikevel til å fungere.

Sakura fra Rituals passer veldig bra inn her. Og jeg hadde noen ting liggende fra julegaver i fjor. Så da ble det brukt til å pynte med i år. Lysene er ubrukt, men den som skal ha duftpinner er tom. Jeg vurderte å bruke den som vase og kjøpe en fake blomst å putte oppi, men så langt kom jeg ikke og budsjettet er allerede sprengt til de grader. Så den får bare stå sånn. Uansett er den jo veldig fin sånn som den er. Og selvom det ikke er så mye pynt, er det veldig fint. Det er en del ting på gulvet, men det får bare stå. Når bildene ble tatt så var jeg i full sving med å pakke til Sverigetur. Og det på høyre side har ingen annen plass å stå. I det minste er det ryddig rot. Jeg får trøste meg med det.

På Instagram vil jeg legge ut masse innhold som ikke kommer her på bloggen. Bl.a skal jeg filme alt av julepynt når det lyser opp på kvelden. Det vil også komme masse koselig juleinnhold for å spre juleglede til alle dere fantastiske følgere. Så hvis du ikke får nok av juleinnhold her på bloggen så vet du hvor du bør gå.

Men det var alt for denne gang. Jeg håper du koste deg med en liten tur rundt på soverommet mitt. Håper du fikk litt inspirasjon. Og vil du se mer av huset mitt burde du følge bloggen på Facebook HER og Instagram HER for ennå mer spennende innhold. Hold deg her for å se resten av huset og så mye mer.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg