Høstfarger, skuffelser og lesing

Nå har det blitt kveld igjen og derfor tenkte jeg at jeg skulle fortelle om hvordan dagen min har vært. For jeg har jo fått gjort litt forskjellig. Dagen startet med at jeg satt meg ned for å lese litt i boka jeg holder på med. Det er ikke veldig lenge igjen før jeg er ferdig nå. Kanskje noen få dager så har jeg nok lest den ut fordi det er så spennende og jeg klarer nesten ikke legge den fra meg, men jeg blir også veldig fort sliten i øynene. Så da tenkte jeg at jeg skulle ta meg en tur ut. Da gikk jeg bort til den store skogsstien som er litt lengre å gå enn den jeg har vært innom de siste gangene. Planen var egentlig å lete etter ting jeg kunne bruke til hobby, men så ble det heller youtubevideoen som dere så tidligere i dag med alle fargene i naturen. Det er jo så utrolig vakkert ute nå.

Når jeg kom tilbake så måtte jeg varme meg litt. Kroppen var mye mer kald enn det jeg trodde da jeg var ute på tur. Så jeg pakket meg inn i både pledd og dyne, la meg på sofaen og leste litt mer i boka. Det var godt å ha litt annet å finne på enn bare denne tven hele tiden. Tiden gikk også veldig fort og plutselig var det på tide å lage middag. Så spiste samboeren min og jeg, mens vi så på tv sammen. Noe som jeg syns er veldig koselig. Uansett om jeg sitter sammen med noen eller alene så syns jeg det er bedre med tven på når vi spiser. Grunnen til det er fordi jeg sliter veldig med lyder fra munnen når folk spiser. Det gjør meg sprø, uansett om folk spiser med munnen igjen så hører jeg disse lydene og da vrenger magen seg. Derfor setter jeg på tven sånn at hodet mitt kan fokusere på noe annet, men middagen var hvertfall god da.

I tillegg til alt dette så har jeg også funnet frem alt av halloweenpynt. Noe jeg er veldig overrasket over at er så lite, men jeg kan heller ikke si at jeg savner noe. Så jeg har kun 1 kasse med halloweenpynt. Og da er det veldig fint at jeg har kjøpt inn litt til. Jeg har også et par ting jeg må kjøpe inn før 1. oktober. Først og fremst må jeg ha kubbelys. Nå har jeg lett overalt og tydeligvis har jeg ikke mer kubbelys igjen. Enten har jeg kastet det som var igjen eller så er de bare blitt borte. Uansett trenger jeg kubbelys til halloween. Så får vi se hvor mye pynt det blir her i stua i oktober. Helt ærlig trodde jeg det var mye mer så jeg kjøpte ikke så mye på nettet som jeg kanskje da burde ha gjort, men det er jo noe der så jeg tror det holder og jeg tror det kommer til å bli fint her. Jeg ble bare litt satt ut da jeg gikk i boden og fant så lite.

Det høres kanskje ut som jeg er i full sving med å pynte allerede, men det skal jeg ikke altså. Følelsen bare kom over meg at jeg måtte sjekke hva jeg hadde. Så nå står denne kassen i stua, klar til jeg faktisk skal begynne å pynte. Litt tidlig ennå, men når jeg nå får tingene jeg har bestilt så kan jeg bare legge det oppi kassa sammen med det andre. Jeg fikk faktisk noe i dag, men jeg ble så skuffet. For jeg hadde egentlig bestilt et nydelig stativ med små skåler til dip/salsa/rømme også kommer det da og skålene er like små som disse minste telysholderne på ikea. Jeg hadde mest lyst til å grine. Dette var jo det jeg hadde gledet meg mest til. Denne skulle stå på bordet til middag eller med smågodt oppi også kommer den med disse skålene som rommer et telys. Da ble jeg skikkelig skuffet. Den kan jo brukes til andre ting, men jeg hadde gledet meg til min første halloween kjøkkenting. Neida, det skjedde jo ikke.

Om noen vet hvor jeg kan finne stativ til halloween som er til kjøkkenbruk så fortell meg gjerne fordi jeg har utrolig lyst på kakefat, stativ med skåler osv. Noe solid som holder lenge og ser fint ut hadde jo vært supert. Jeg håper jeg kommer over det en dag fordi det er det jeg føler at jeg mangler når det kommer til halloween. Det ville vært så gøy å hatt små godteriskåler formet som gresskar eller fat som var formet som flaggermus. Ja, det er noe jeg virkelig savner her i Norge.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg