Hobby: prosjekter 2020

I 2020 fikk jeg jo brukt en god del tid til mange av mine hobbyer. Ja, jeg fikk til og med prøvd ut noe helt nytt. Så jeg tenkte at vi kunne ta en liten titt på noe av positive som skjedde i 2020 og ignorere det negative. For når det kommer til alle mine prosjekter igjennom 2020 så var det ganske mange og det var mye forskjellig. Derfor tenkte jeg det kunne vært gøy å ta en liten titt på hva jeg har lagd. Kanskje er det noe du ikke har sett eller noe du rett og slett bare hadde glemt. Uansett så kommer noen av dem her.

Først har vi vasene jeg malte på og tegnet diverse motiver med limpistol. Den over her er 1 av 3. Dette er noe jeg ikke har gjort tidligere så det var veldig moro. Jeg kjøpte små, transparente vaser og dekket dem med maling. Så limte jeg på tråd øverst på vasen. Disse vasene har jeg faktisk 3 igjen av så det kan jo hende at jeg pynter de som er igjen i løpet av 2021. En ting er hvertfall sikkert og det er at det vil komme mye mer hobby prosjekter i år.

Så har vi jo en av hyllene jeg lagde. Denne syns jeg ble så utrolig stilig og jeg har faktisk veldig lyst til å lage en til. Hadde jeg hatt plass til å drive med planker og plater så ville jeg nok lagd en stor, litt mer solid hylle jeg kunne brukt til bøker og pynteting, men det får bli et prosjekt til den gangen vi får eget hus. Forhåpentligvis med et rom jeg kan bruke som kontor. I såfall vil den bokhylla bli plassert på det rommet.

Inni denne søte, lille hylla (laget av papp) så står det et lite maleri av Alice In Wonderland som jeg malte i 2020. Jeg tror aldri jeg har hatt det så gøy med maling før jeg virkelig satset på det i fjor og jeg må si at det ble noen ganske fine malerier.

Som bringer oss til neste prosjekt som var et stort maleri med Harry Potter tema. Dette krevde så utrolig mye tid og energi, men jeg hadde det også veldig gøy med å male dette og sette sammen de forskjellige bildene. Alt dette er malt på frihånd. Jeg bare tegnet opp og malte etterpå, men ingen av mine malerier er brukt stensiler på. I tillegg syns jeg at jeg lærte ganske mye når det kommer til å male. Jeg har blitt mye flinkere og enda mer kreativ.

Enda en hobby jeg syns er gøy å holde på med er scrapbooking. Kanskje ikke så rart siden jeg lagde 200 julekort i fjor, men jeg lagde også dette huset. Det skulle jo være et hus kun for halloween, men så ble det såpass bra at det står fremme hele året. Og ja, det er faktisk meningen at det skal være litt skjevt osv. Som sagt er det et spøkelseshus som egentlig var ment kun for halloween, men når man bruker så mye tid på lage et sånt hus så kan det jo liksågodt stå fremme hele året. Dessuten passer det fint inn med alt det andre jeg har til pynt her. Det er jo ikek akkurat enhjørninger og sommerfugler som er temaet her i huset.

Enda en ting jeg lagde av papir er denne kisteformede boksen. Jeg bruker den ikke til noe annet enn pynt, men den kan faktisk brukes som oppbevaring om jeg ønsker det. For øyeblikket syns jeg den er fin der den står og oppbevaring til småting har jeg egentlig nok av. Eller man kan vel kanskje ikke få nok av det, men jeg trenger hvertfall ikke bruke denne. Jeg er litt redd for at hvis jeg bruker den til å oppbevare noe i så kan den bli stygg i formen. Den er veldig tynn og skjør så derfor liker jeg den best til pynt.

Og så til noe som faktisk er til oppbevaring. Jeg kjøpte et sett med 3 bokser i forskjellige størrelser. De var hvite, men jeg ønsket å ha motiv på dem så jeg fant frem maling og pensler. Til slutt hadde jeg The Nightmare Before Christmas på boksene. De blir brukt til patch, pins og piercinger. Jeg ble veldig fornøyd med dem, men jeg syns det var litt kjipt at jeg glemte å male på bakgrunnen til Sally. Det ble allikevel et ganske bra resultat da.

Når Jennie forlot oss så satt jeg meg ned og tegnet henne. Den første tegningen ble jeg ikke så fornøyd med, men denne er jeg veldig fornøyd med. Det er en av de beste tegningene fra 2020, men det er jo ikke så rart når hun var den fineste jenta som fantes. Dette var faktisk den tegningen som fikk meg til å se detaljene bedre og til å jobbe mer med tegningene mine fremover.

Og helt til slutt en tegning av Billie Eilish. Dette var et ønske fra søstra mi. Selv er jeg ikke noe fan av henne. Faktisk har jeg bare hørt 2 sanger og det var nok for meg. Det var ikke akkurat min stil, men det var allikevel gøy å tegne henne. Håret hennes var en liten utfordring. Jeg kan ikke akkurat huske å ha tegnet noen med lyst hår ved hodebunnen og mørkt ellers. Så det var veldig vrient å finne detaljene og tegne det riktig, men jeg syns allikevel det gikk ganske greit og ble et greit resultat. Det er moro å tegne noen man absolutt ikke hadde funnet på å tegne selv. For meg blir jo det en utfordring fordi jeg liker å tegne folk som har mye mørkere sminke osv. Ellers tegner jeg som regel bare de jeg kjenner, men det kunne jo vært gøy å tegne litt andre mennesker også.

Det var altså et tilbakeblikk på noen av mine hobby prosjekter i 2020. Så får vi se hvor mange prosjekter som kommer dette året. Jeg har hvertfall lyst til å få gjort mye spennende i 2021, fylle det med mye spennende og gøy. Hvis du vil følge med på det så kan du følge bloggen på facebook HER. Da slipper du å gå glipp av noe.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg