Hjemmelagd er best

I dag begynte jeg dagen med å bake. Det var en skikkelig fin start på dagen. Og hva jeg lagde skal dere få svar på snart. Dagen fortsatte med tik tok. Ja, jeg er faktisk på tik tok. Og nei, jeg poster ikke noe der. Hvertfall ikke ennå. det var bare fint å ha enda en ting å se på som kan ta mer tid fra dagen. For det er jo nøyaktig det tik tok gjør, bruke av den tiden jeg kunne brukt til noe nyttig. Så jeg og venninna mi satt og sendte tik tok videoer til hverandre, men etter en stund begynte jeg å bli så skikkelig skjelven i kroppen og ble kjempe varm så jeg måtte legge vekk mobilen. Gøy med angst…

Dagen fortsatte og jeg kom endelig til meg selv igjen. Så jeg begynte på middagen som ble tomatsuppe. Og det er her bakingen kommer inn.

Som dere ser på bildet over så har jeg bakt fuccacia som er utrolig godt til tomatsuppe. Oppskriften på denne ekstremt gode fuccaciaen får dere i morgen. Så det er bare å følge med på bloggen.

Nå er jeg så utrolig mett så jeg skal ligge rett ut på sofaen og se på The Big Bang Theory. Det var så godt at jeg spiste alt for mye, men er det ikke alltid sånn? Når man spiser hjemmelagd så smaker det mye bedre så man spiser gjerne litt mer enn vanlig. Vel, det var hvertfall det som skjedde med meg i dag.

Husk å følge bloggen, gjerne på facebook HER for ikke gå glipp av oppskriften i morgen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg