Hipp, hipp… du sa hva?

Etter å ha plantet blomster i går så dro jeg og mamma opp til Bergs café for å spise ute sammen med tante og venninna hennes. Maten smakte utrolig godt som alltid og jeg spiste alt for mye som vanlig.

Etter maten dro vi opp til graven til mor og far for å plante blomster til 17. Mai. Det ble utrolig fint.

Når jeg kom hjem ville jeg egentlig bare sove, men jeg klarte jo selvfølgelig ikke det. En kompis sa han kunne hente meg så jeg kunne være der til dagen etter. Planen var å bli med mamma til Sverige, men uten søvn og så sliten som jeg var så takket jeg ja. Det var jo mye bedre enn å sitte våken helt alene.

“Fremme” hadde han skrevet. Jeg gikk ut og så ingen bil så jeg gikk opp i veien. Der stod det heller ingen bil. “Hvor er du?” Spurte jeg og fikk tilbake “kjørte feil”. Jeg trodde jeg skulle knekke sammen av latter der jeg stod. Nå er det lenge siden han har kjørt til meg, men han fikk adressen min da. Vel, han fant frem til slutt og jeg ble møtt av en utrolig blid kompis. Vi kjørte hjem til han, satt på en film og slappet av i sofaen.

På morgenen i dag kjørte han meg hjem igjen og jeg hadde mest lyst til å gå å legge meg. I stedenfor spurte jeg mamma om jeg kunne få sitte på til bensinstasjonen og kjøpe en snusboks. For med min flaks så hadde jeg ikke snus engang. Snill som mamma er så kjørte hun meg til bensinstasjonen og jeg fikk kjøpt både snus og frokost.

Vel hjemme sa jeg hade til mamma som skulle dra videre. Jeg gikk rett opp og la meg på senga. Helt utslitt og vondt i magen. Jeg klarte til slutt å sove og våknet til en helt gjennomsvett, tung, vond og utslitt kropp. Så slik har nå 17. Mai gått for meg. Jeg hadde egentlig ikke så mange planer og vis jeg hadde følt meg i form så hadde jeg dratt til Sverige og så på middag hos noen som bor i Sandefjord. Neida, denne jenta ligger rett ut i senga og har mest lyst til å sove i 10 dager til.

 

Jeg håper virkelig dere har hatt en bedre 17. Mai enn meg. Unner ingen en sånn dag for å si det sånn. Mest sannsynlig blir jeg vel hjemme selvom planen var å dra til en kompis i helgen. Tror ikke denne kroppen orker å sitte på toget i 1t nå. Jaja, det kommer flere dager!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg